Villains Are Destined to Die, Vol. 3

Güney Kore
Korece

2022 823. kitabı
Okunma: 24 Ekim 2022 14:29
Olaylar olaylar her şey birbirine girdi ve daha da girmeye başlıyor. Soluksuz okuyorum her bölümü. Iyi dediğim insanlar kalleş çıktı, eckles başından beri şüpheliydi ama yok ya filan modundaydim. Derrick konusunu bahsetmiyorum bile hiç bir zaman kendisini sevemedim ve sevmemeye de devam. Gerçek kız dönünce iyice gıcık olmaya başladım zaten. Yvonne geldi ama gerçek kızın olduğundan aşırı şüpheliyim. Hal ve haraketleri aşırı şüpheli bir şeyler karıştırıyor yakında çıkar kokusu artık. Callisto ilk başlarda garip şekilde sevdim. Ama fazla gösterilmeyen bir karakterdi. Penelope'yle  araları iyi değilmiş gibi dursada ilişkileri küçük adımlarla da olsa ilerliyor. Okuyun okutturun arkadaşlar.
악역의 엔딩은 죽음뿐 3권Gyeoeul Gwon · D-C Media · 202013 okunma

Gyeoeul GwonYazar · 13 kitap
Herkesin başkarakter olabileceği hikayeler yazmak isteyen bir yazardır. 2009 yılı başından bu yana yazar olarak faaliyet göstermektedir. Küçüklüğünden beri okumayı ve yazmayı sever. Yazdıklarını birilerine gösterip değerlendirilmesini sağlamaktan büyük keyif alır. Polisiye romanlara çok düşkündür ve onların etkisi altındadır. Okuyuculara gerilim dolu önseziler sunmak için çok çaba sarf etmiştir. Her ne kadar birçok yönden eksik olsa da tüm okuyucuların hikayeleri okurken kendilerini ana karakter gibi hissetmesini ve sahnenin içine çekilmelerini, inişli çıkışlı yazılar yazan bir yazar olmak için çalışmaya devam etmek istemektedir.