Nisan 2017
44 Yayınları
Sıralamalar

2024 8. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2024 13:45
Daha önce hiç adını duymadığım bir yazardan böyle güzel bir kitap beklemiyordum. Kurgusu, akışı, karakterleri ve olayları kafada canlandırması çok keyifliydi. Belki biraz daha farklı bir son bekleyebilirdim ben ama yine de genel akış tatmin etti, iyi bağlanmış bi final yaptı. Türk polisiye kitaplarım arasında yerini aldı. Bu türü sevenlere de tavsiye ederim...
Dizi Gibi Kitap
2025 2. kitabı
Okunma: 04 Kasım 2025 03:18
Çok iyi kurgulanmış heyecan verici bir kitap farklı farklı sahnelerde her karakterin yaşantısı içindeyiz.Sürükleyici ve sıkmıyor.Dizi izliyormuş gibi. A.S.İ.T. Hasan Basri Şenel
2024 1. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2024 12:07
Güzel ve farklı bir kurgusu var. Türk polisiye romanlarına pek vakıf olmamakla sıkılmadan okuyabileceğiniz keyifli bir kitap. Olayların Türkiye'se geçmesi ve karakterlerin Türkçe isimlendirilmesi kitap okurken alışık olmadığım bir his doğrusu.

Hasan Basri ŞenelYazar · 8 kitap
1950 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Kastamonu-Taşköprülü'dür. İlk, orta ve lise tahsilini Abidinpaşa semtindeki okullarda tamamladı. Askerlik görevini takiben Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde idari amir olarak çalışmaya başladı. 1993 senesinde emekli oldu. Daha sonra matbaacılık ve yayıncılık sektöründe idarecilik yaptı. İlk romanı A.S.İ.T ile 2009 yılında yazarlık serüvenine başladı. İkinci romanı Savcı 2014 senesinde okurlarıyla buluştu. Romanlarında genellikle macera, aksiyon, gerilim ve merak öğelerine ağırlık verdi. Ankara’da çalışmalarını sürdürüyor. Kuşlukta Yazarlar adlı edebiyat-sanat-eleştiri topluluğunun üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.