Aralık 2017
Eşik Yayınları

Adım adım
2019 3. kitabı
Okunma: 22 Mart 2019 08:02
Keşke sen bir flim olsaydın, ben başımı "kalbimi titreten özlemimin" omzuna koyup seni defalarca başa sarıp izleseydim. Gece saat 01.00'de başlayıp sabah saat 04.00'de bitirdiğim su gibi akan uzun soluklu bir öykü oldu benim için. Âhh Müyesser..! Ne güzel anlattın sen umudu, sabrı ve "mum" diye sakladığın âşkı... Âhh Muhsin..! Beklenen olmak ve aradığını bulmak bu ne güzel bir nasip... Bir rüyanın hayat bulması... Evet bu bir âşk hikayesi ve sonu... Sonunu merak edenler mutlak okumalı diye not düşerek "ADIM ADIM"#engüzel #kitaptavsiyesi
Adım AdımZeynep Sati Yalçın · Eşik Yayınları · 201757 okunma
2019 30. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2019 22:28
"Sabrettin, Allah seni müjdeledi bak kardeşim. Adım adım vardın istediğine" dedi Fatma Zehra. Düşünüyorum bu yaşadıklarım benim adımlarım mıdır istediğime götüren? Kalbindeki kuş susmaz mı hiç insanın, insan sussa da ? Bu güzel öyküyü tavsiye eden Gülden Bayraktar ablama teşekkür ediyorum. Bu saf,masum hikaye soluk alırken okunacaklar listesinde yerini almalı. Sevgiyle kalın
Adım AdımZeynep Sati Yalçın · Eşik Yayınları · 201757 okunma

Zeynep Sati YalçınYazar · 6 kitap
Amasyalı. İlk ve orta öğrenimini Amasya’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra özel ve resmi kurumlarda öğretmenlik yaptı. Ankara’da görevine devam etmektedir. Hedef Radyo’da “Edebiyat Günlüğü” programını hazırlayıp sundu. Yedi İklim, Ay Vakti, Edep, Esin Sanat, İnsanca, Yitik Düşler, Abbara, Sivas Kültür, Değirmen, Külliye, Üslup, Keşke, İlesam, Dil ve Edebiyat, Hece, Heceöykü dergilerinde şiir, deneme ve öyküleri yayınlandı. Şiir ve öykü dalında çok sayıda ödülün sahibi olan yazar birçok antolojide de yer aldı.