İki Milyon Yıldır Var Olan Uygarlık 1.Cilt

Ekim 1996
Yazarın Kendi Yayını

2021 42. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2021 23:42
Agarta Uygarlığı, Mu Uyagarlığı, Atlantisliler ve dahası şüphesiz biz insanoğulları için araştırılması, bilinmesi gereken uygarlıklar. Elbetteki bu çalışmaları bir çok farklı yaklaşıma sahip güvenilir yazarlardan araştırmak oldukça önemli. Agarta Uygarlığı ise günümüzde de varlıklarını devam ettiklerine inanılan (belki de bilinen) en önemli uygarlık. Agarta Uygarlığı hakkında uygarlığın temsilcilerinden Semuyun ile celseler şeklinde yapılan kıymetli çalışmanın oluşturduğu 4 kitaplık serinin ilk kitabında biz insanoğluna Agarta Uygarlığının kimliğini, yaşayış biçimini, hayatı,evreni algılayış ve yorumlama tarzlarını bizlerin anlayabileceğimiz şekilde aktarmakta ve uygarlık hakkında kıymetli bilgiler verilmektedir. Konuya ilgisi olan okuyucunun objektif bir şekilde okuması, araştırması ve üzerine düşünmesi gerektiğine inanıyorum.
Agarta lÖmer Sami Ayçiçek · Yazarın Kendi Yayını · 19969 okunma

Ömer Sami AyçiçekYazar · 12 kitap
1994 yılında yazdığı “Agarta” serileriyle tanınan, belki de ülkemizde bu konudaki en yetkin isim. Kendisinin 12’si yayınlanmış 70 kitabı mevcut ve 30 yıldır tasavvuf ve parapsikolojiyle ilgili çalışmalar yapmakta. Agartalılarla bağlantı kurduğu ve bu bağlantı esnasında öğrendikleri “Agarta” kitap serilerinde okurlara sunuluyor.