Nehrin İki Yakası 2

Türler:
Sıralamalar

2019 20. kitabı
Okunma: 28 Şubat 2019 12:28
türkler fantastik kitap mı yazabilirmiş diye düşünenlerin önyargılarının yıkılacağına inandığım bir kitap aghartali. Kendimden biliyorum Nehrin İki Yakası'nın devam kitabi. Heyecan artarak devam ediyor. Birlik olunca neler yapılabilir, en umutsuz ve çaresiz sandığımız durumlarla nasıl baş edilir çok güzel anlatmış. İlk kitabı okuyan ve sevenler bunu da sevecekler.  Gündüz Öğüt’ün, "Cesaret ve umut kanatların olsun, seni hayallerindeki diyarlara taşısın" cümlesiyle başlayan Aghartalı, fantastik bir romandan çok daha fazlası, bir kendini bulma rehberi. Özgür bir diyarın ancak içimizde var olabileceğinin kanıtı. Karanlığın en koyu olduğu anlarda ışığa bakma cesaretini gösterenlere sunulan bir varış noktası.yazar Aghartalı’da karakterlere kattığı derinliği, bir an bile temposu hic düşmeyen sürükleyiciliği, okuru taşıdığı ilginç mekanları ve farklı türleriyle hayal gücünün sınırlarını zorlamaya devam ediyor.
AghartalıGündüz Öğüt · Yitik Ülke Yayınları · 201818 okunma

Gündüz ÖğütYazar · 8 kitap
1966’da Ankara’da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’ne girdi; DEÜ Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi (1987). 1987’den beri İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın keman sanatçısı. Edebiyat hayatına 1994’te skeçler, radyo tiyatroları, radyo dizi oyunları yazarak başladı. Öykü kitapları dışında Şafağı Getirenler (2000), Nehrin İki Yakası (2003) adlı roman, Kehanetler ve Kahinler (1997), Rüyalarınızdan Yararlanın (2001) adlı inceleme kitapları bulunmaktadır.