Ekim 2017
Çınar Yayınları

2026 66. kitabı
Çok dokunaklı bir kitaptı. Aslında öyle değilmiş gibi görünüyor kitap. Akıp giderken insan içine dokunacağını tahmin edemiyor. Ama asıl dokunaklı şeyler kör göze parmak olmayanlardır gerçek hayatta da. Yazar kitabın ismi ile bizi uyarmış. Ama ben anlamadım. Ben zaten bazı şeyleri geç kavrayan bir adamım. Ah dilimizdeki en dokunaklı sözcük olabilir. Kendinden iki yaş küçük dayısı ile filiz'in dostluğu anlatılıyor bu kitapta. Ve biz anlıyoruz ki insanı en çok yaralayan şey söylenemeyenlerdir.
AhÖzlem Ünaldı · Çınar Yayınları · 201749 okunma
2021 142. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2021 08:22
26.04.2021 Nerden kimden öneri olarak alıp okuduğumu bilmediğim bir kitap, lakin çok sevdim. Sıcacık, bir hikaye. 80'lerin sonu 90'ların başı çocuk olanların ve Ankaralıların hasretle sayfaları çevireceği bitmesin isteyeceği kısacık bir çocukluk hikayesi. Filiz ile kendisinden birkaç yaş küçük dayısı Erkan 'ın ortak çocukluklarının derin izlerine bakıyoruz, pişmanlıklarla dolu yollarında bir tur atıyoruz. Sonunda bir ah çekiyoruz. "Kör bir adamın geleceği görebildiğine şahit olmuş gözlerime soruyorum şimdi : Görmek dediğin nedir ki?" Kısacık ama içinize dokunan bir okuma yapayım derseniz buyrunuz. Keyifli okumalar #readingismycardio #aslihanneokudu #okudumbitti #2021okumalarım #okuryorumu #kitaptavsiyesi #neokudum #çınaryayınları #özlemünaldı #ah #çağdaştürkedebiyatı
AhÖzlem Ünaldı · Çınar Yayınları · 201749 okunma