Akılçelen

Arunas Yayıncılık
Sıralamalar

·352 syf.·
2021 14. kitabı
Arkadaşlar kitap inanılmaz sürükleyiciydi. Polisiye sevenlerin kesinlikle okuması gereken bir kitap olduğuna inanıyorum. En sevdiğim yanı ise Amerika’ daki hukuk sisteminin işleyişini çok iyi anlatmasıydı. Ha bir de şu aralar çok popüler olan “kader motifi” kavramına da değinen yazar bu kavramı inanılmaz iyi yedirmiş öyküye.
AkılçelenAllison Leotta · Arunas Yayıncılık · 201152 okunma
2016 2. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2016 02:22
Güzel bir karışım aşk, polisiye, macera ve yazar da gayet iyi harmanlamış bence
AkılçelenAllison Leotta · Arunas Yayıncılık · 201152 okunma

Allison LeottaYazar · 2 kitap
Allison Leotta, on iki yıl boyunca Washington DC'de federal savcı olarak görev yaptı ve cinsel suçlar, aile içi şiddet ve çocuklara karşı işlenen suçlar konusunda uzmanlaştı. Bu deneyiminden yola çıkarak, "kadın John Grisham" olarak anılan Leotta, şimdi hukuk temalı gerilim romanları yazıyor. Amacı ise Grisham'ın "erkek Allison Leotta" olarak anılması. İlk romanı Law Of Attraction'ı yayınladıktan sonra, Simon & Schuster, Allison'dan kurgusal cinsel suçlar savcısı Anna Curtis hakkında yazmaya devam etmesini istedi. Böylece bir seri doğdu! Anna Curtis serisinde şu anda dört roman bulunuyor. Beşinci kitap The Last Good Girl ise bu Mayıs ayında yayınlanacak. USA Today, Allison'ın yazılarının "olabilecek en gerçekçi" olduğunu söylüyor. Kitapları Strand Magazine , Romance Reviews Today ve Suspense Magazine'den "Yılın En İyileri" ödüllerini kazandı. Dördüncü romanı A Good Killing, O, The Oprah Magazine tarafından "Yazın En İyi Kitaplarından Biri" seçildi . Allison aynı zamanda Huffington Post'a da katkıda bulunuyor ve burada Law & Order: SVU gibi TV suç dizilerini gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendiriyor . Kendi blogu olan The Prime-Time Crime Review, Amerikan Barolar Birliği tarafından Amerika'nın en iyi hukuk bloglarından biri olarak seçildi. Allison, CNN, MSNBC, PBS ve Reuters TV gibi yayın organları için hukuk yorumları yaptı. Amerika Gizem Yazarları Birliği Yönetim Kurulu'nda görev yapmaktadır. Michigan Eyalet Üniversitesi ve Harvard Hukuk Fakültesi mezunu olan Allison, eşi Michael Leotta ve iki oğluyla birlikte Washington DC'nin dışında yaşıyor.