Alkışkışlayan

Nisan 2019
Nar Genç Yayınları
Ciltli

2022 14. kitabı
Merhaba kitap severler; #Alkışkışlayan İsminden pek memnun olmayan bir uğursuzluk olduğunu düşünen Alkışkıslayan obadaki kuraklığa çağre ararken "her şer de bir hayır vardır" mesajı içeren Kam ananın çırak aramasıyla sırf kehanetler onu gösterdiği için istemediği halde Kutay Ata 'dan Ozanlığı devralır.Kam Ana'nın anlattıklarıyla yola çıkan Alkışkışlayan kimsenin bilmediği Kurgan'ı bulabilecek mi? Eseri tamamlayıp okumanızı çok isterim zira Türk kültürünün özünü tanımış olucaksınız. @gencnar 'dan çıkan @neslihan.saltas 'ın kaleme aldığı #talihsizisimlerdizisi 5 #Alkışkışlayan kitabını bibliyofilin kitaplari tavsiyesiyle okuyup inceledim. @nar.cocuk #gençroman#neslihansaltaş #bibliyofilinkitaplari #narçocuk #gencnar#çocukedebiyatı #çocukkitapları#çocukpsikolojisi #çocukkitabıönerisi#çocukkitabı #tavsiyeçocukkitabı Kitapla ve sevgiyle kalın... #fundaileheryerdeoku #books#book #fyp#etamin#heryerdeoku
AlkışkışlayanNeslihan Saltaş · Nar Genç Yayınları · 20199 okunma

Neslihan SaltaşYazar · 6 kitap
Neslihan Saltaş, eşi ve iki çocuğuyla birlikte sakin bir hayat sürüyor. En çok yazmayı seviyor, kurşun kalemle, sarı kağıtlara... Önemsiz bir ayrıntı olsa da 1982 güzünde Osmaniye’de doğdu ve portakal çiçeklerini özlüyor.