Okuyacaklarıma Ekle
Beğeni
Gösterim
Yazar:
Ahmet Bahadır Sarıkaya
“Unutma! Kimseye Güvenemezsin.” 2022 yılında dünya nereden geldiği anlaşılamayan bir virüsün pençesine düşer. Virüsün başkalarına bulaşması için fiziksel temas yetmektedir. İnsanlar kaosa sürüklenir, hükümetler düşer. Herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda kalır. Tüm bu kaosun içinde virüsten arındırılmış, insanların refah içinde yaşamlarını sürdürebildiği bir yer olduğu yayılır kulaktan kulağa: Beyaz Ada. Beyaz Ada’ya nereden ve nasıl gidileceği ise bilinmemektedir. Bir mucize gerçekleşir ve çocukluğunu çeşitli zorbalıklara maruz kalarak geçiren albinizm hastası Kaan Kutay virüs kapan bir kimseyle fiziksel temasta bulunmasına rağmen yaratığa dönüşmez. İnsan ırkını kurtarmak için çeşitli araştırmalar yapan ve virüsü yok etmeye çalışan bilim insanlarının hemen dikkatini çeker Kaan’ın bu özel durumu. Kaan kendisini aslında hiç de istemediği, bedellerinin çok ağır olduğu garip bir oyunun içinde bulur. Bir tesadüf sonucu Kaan yalnız olmadığını, kendisi gibi başka insanlar da olduğunu öğrenir. Görevi bellidir, bir an önce yeteneklerini keşfedip kendisi gibi albino olan diğer insanları bulmalıdır. Yoksa Buta Deneyleri sonucu yaratılmaya çalışılan üstün ırk dünyanın sonunu getirecektir.
344 sayfa (9 sa. 45 dk.) · Herdem Kitap
Roman
Sıralamalar
#2.644 Bilim-Kurgu
Yazar · 1 kitap
Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Şiirleri daha önce, Mühür Edebiyat ,Dil ve Edebiyat ,Türk Dili ,Şiar ,Uçarı , Parende ,Karazin Edebiyat, İTİBAR dergilerinde yayımlandı.
...
daha fazla