Eylül 2012
Orijinal Adı:
The Golden City

2016 105. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2016 03:47
Serinin son kitabı aradığınız bir çok soruya cevap verir nitelikte. Gerek altı Alem içinde neler olduğu gerek mevcut dünya düzeni hakkında oldukça aydınlatıcı olmuş. İki karşıt görüşlü kardeşin, güç ve sağduyu arasındaki savaşını, içimizdeki Aydınlık'a uzanan yolda müthiş tespitlerle gözümüzün önüne seriyor. Hem şu an yaşadığımız dünyada geçip hem sizi başka dünyalara geçirebilen bir kitap. Bu kitap Mevcut dünya düzenini sorgulamanızı ve çevrenizde olan biten olayların arka perdesine bakabilmenize fırsat sağlıyor. Dördüncü Alem serisini okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
Altın KentJohn Twelve Hawks · Doğan Kitap · 201230 okunma

John Twelve HawksYazar · 3 kitap
John Twelve Hawks gerçek ismini gizleyen bir yazar. Random House’daki editörü bile onunla yüz yüze görüşmediğini ifade ediyor. Tıpkı Trevenian gibi hayatının mahremiyetini korumaya kararlı olduğu için basın önüne çıkmıyor. Röportajlarını e-mail kanalıyla, yayıncısı aracılığıyla veriyor. Yılın farklı zamanlarında New York, Los Angeles ve Londra’da yaşıyor. Televizyonu yok. Okurları ona JXXIIH diyor. Tıpkı romanındaki Soytarılar gibi şebekenin dışında yaşıyor.