Aralık 2024
Orionebula Yayınevi

2025 9. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2025 00:06
Ocean, müzede çalışan bir sembol bilinmcidir. Bir gün arkadaşı Aztek uygarlığını anlatan bir defter getirir. Defteri incelemek onlar için ne kadar riskli olsa da içerisindeki sırları beraber bulmak isterler ve bir yolculuğa adım atarlar. Arkadaşı ile defteri incelemeye devam ettiklerinde Aztek uygarlığı, gizemli kehanetler, ve çok daha büyük gerçeklikler ile karşılaşırlar peki Ocean bu olayların neresinde? Kitapta iç çatışmalar, insanın duyguları, genellikle bilinmezlik içinde olup artık kendini bulma isteği çok iyi anlatılmış. Ocean da ilk başta bilinmezlik ve kimlik bunalımındaydı bu yolculukta onun ruh halini okumak da çok güzeldi. Ancak diğer karakterleri çok fazla göremediğimizi düşünüyorum. Onlarında belli ölçüde hikayelerini okumak isterdim. Örneğin onların da içsel çatışmaları, motivasyonları ya da geçmişleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterdim. Bu konu biraz eksik kalmış diye düşünüyorum. Macera ve gizem bolca vardı. Defterin olayını anlamak bir sonraki sayfada acaba ne bulacaklar, Ocean bu olayların neresinde, neden yer alıyor gibi sorularla ilerliyorsunuz hep. Yazım dili sayesinde de hızlı şekilde okuyorsunuz, sürükleyici bir şekilde ilerliyor.
Alvea yorumu
2025 15. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2025 19:24
Alvea
Alvea
Aylin Kızıldağ Çaçan
Aylin Kızıldağ Çaçan
Herkese selam Venüs'lerimmm nasılsınız umarım iyisinizdir
Alıntı
Alvea inceleme
2025 8. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2025 13:29
Henüz yeni bir yazardan bu kadar iyi bir kitap okuduğumu hatırlamıyorum. Zaten uzun yıllardır takip ediyordum az çok neler yaptığını tarzını biliyordum ve okuyordum Wattpad üzerinden. Hatt çizgi studio üzerinden ödül aldığı bir eseri daha vardı. Tüm yolculuk ve iç çatışmaları yerinde olmuştu. Okurken resmen yaşadım ve meraktan öldüm. Film izledim adeta. Şimdiye kadar online platformda okudum ama sonunu okuyamamıştım. Sırf yorum atmak ve bu yazarı tanınmasını sağlamak için bu hesabı açıp inceleme yazıyorum. Çünkü vizyonu be tarzı ile daha fazla kitleye ulaşmayı hak ediyor.
Alvea & Riwar
2025 4. kitabı
müzede çalışan iki arkadaşın ellerine geçen bir defterden sonra yaşadığı maceraları konu alıyor. Kitap boyunca baş karakter ocean, kendisi ile sürekli olarak bir çatışma halinde, gerçeklik ve vizyonları ile baş etme durumundadır. bu okuyucuya o kadar güzel hissettirilmiş ki okurken adeta karakterin ben olduğumu düşündüm. Kitabın en can alıcı noktası olayların su gibi akıp gitmesi. Antik çağda olan Alvea ve Riwar'ın hikayesinin nasıl günümüze tezahür ettiğini çok iyi anlatmış yazar. İlk kitabı olmasına rağmen tebrik ediyorum. Kitabın sonu olması gerekiği şekilde bitti ve ters köşelerle doluydu. Okuyun okutturun