Angels and Sunshine #1

9781999039202
İngilizce

2022 144. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2022 19:57
Yazarı ilk okuyuşum anlatımı dil gayet hoş akıcı konu keza iyi fakat karakterler ana ve yan kimseyi sevmedim . Hele main karakterler aslında 3 kişiydi çünkü kadın ve adamın ortak arkadaşları onlar kadar ana karakterdi hepsimi dayaklık veya salak olur arkadaş . Hayır hepsinin yaşı 40 falan ama sanırsınız salaklardan oluşan kolej kitabı okuyoruz .Tüm tepkiler yapılanlar durumlar külliyen rezillik ve çocukça . Julie Legg ünlü bir country şarkıcısı ile rezil bir ilişkiyi yeni bitirmiş senaryo vs yazan güzel bir hatun . Eski sevgilisi ile 5 sene sonunda dayanıp dayanıp artık adam başkasını hamile bırakınca mecbur ayrılıyor . Zaten sonra bunu tonla kadınla aldattığını öğreniyor . Bunun üstesinden gelmek ve tam ne istediğini de bulması gerekiyor. Hayatında en yakın olduğu ve en iyi arkadaşı Ryan Marley ünlü bir oyuncu Julie için yardım etmeye Ian Porter adında yine pek yakışıklı oyuncu arkadaşını çağarıyor . Neyse bu kadın devamlı zırlayıp durup bunların pohpohuyla takılıyor . Bu arada Ian senelerdir bunu beğeniyormuş fırsattan istifade hemen hatuna yürüyor . Kadın zaten canım çok sıkkın kime atlasam modunda cidden şaka gibi . Bu arada kadının bencilliği şımarıklığı bence inanılmaz bunun canı ne zaman sıkılsa hemen Ryan koşmuş hayatı boyu . Ama adamın ne zaman sıkıntısı olsa bu arazi yada kafa dinlemesi lazım . Neyse Ryan beraber olduğu hatun hamileydi evlenmeyi planlıyorlardı ki çocuğun başkasından olduğu ortaya çıktı adam kafayı yedi . Tabi bizim Julie yine yok Ryan'ı avutmak yine Ian'a düştü bunlar içtiler vs sonunda hatun kaldırdı kıçını geldi yanlarına Ian buna kızdı nerdesin bak durum bu diye . Yahu insan utanır dimi yok bu adama sinirlendi bana nasıl böyle çıkışırsın falan diye . Hep bu şekil bir üçlü karmaşa ama bu arada habire barışıp takılıyor bizim ana
Always & OnlyGabrielle G. · Library and Archives Canada · 20195 okunma