The Angel Diaries 3

Ece Çinler
Mayıs 2024
Perseus Yayınları

2024 214. kitabı
Merhabalar Sizlere The Angel Diaries 3 eseri ile geldim Ambriel bizlerle. Savaşta bütün gücünü kaybeden ve kanatlarını içindeki gücü kaplayan karanlık nedeniyle kullanamayan meleğimiz bu kitapta neler yaşayacak? "Umudun filizlenip yeşermesi ya da tam anlamıyla yok olması asırlar sürebilirdi" Bu umut nasıl filizlenecek? Savaştan sonra geriye kalanların çoğu bir arada olmaya ve savaşın geride bıraktığı yıkımı birazcık da olsa iyileştirmeye karar vermişlerdi ama bu nasıl mümkün olacak? "İyilik her yerde kol gezecek. Güven devam edecek sevgi pıtırcıkları yükselerek kalplere huzur ve neşe getirecek. Dünyaya güzellikler ve iyilik kaplayacak özgür ruhlar dolaşacak evrende ve hepsinin ağzında tek bir şarkı tek bir hikaye dolaşacak. Hikayeler efsanelere efsaneler birer mite dönüşecek ve tek bir yürek olacağız hep bir ağızdan söyleyeceğiz." ~ "Ama yine de bir umuda tutunup benden vazgeçemiyordu. Aslında onu çok iyi anlıyordum. Nasıl vazgeçebilirdiniz ki sevdiğinizden?" ~ Seri üçlemesinde ilk iki eseri de okuyup bu eserin ayrıntılı incelemesini girmek istiyorum, bir bakalım buraya kadar neler yaşanmış. ~ Aylin Karadamak @perseusyayinevi
AmbrielEce Çinler · Perseus Yayınları · 20242 okunma
Angel Diares Serisi Yorumum (Spoilersız)
2024 60. kitabı
Merhaba, yeni bir kitap yorumuyla geldim. Bu kitapları tatlı yazarım bana kendisi imzalayıp göndermişti ve ben de serinin ilk kitaplarını daha önceden okumama rağmen son kitabı bir türlü okumaya vakit bulamadığımdan yorum postunu paylaşamamıştım. Kitap yorumunu tek tek değil de seri olarak yapmak istedim çünkü ayrı yorumlayacak olsaydım belki seri hakkında yanlış yorumlarda bulunabilirdim bu yüzden hepsini okuyup o şekilde yorumlamak istedim. Kısaca serinin konusundan bahsedecek olursam, gayet normal bir hayat yaşayan Rüya adında bir ana karakterimiz var ve bir gün aslında melek olduğunu öğreniyor. Asıl olaylar ve savaşlar ondan sonra başlıyor. Kitap Yorumum (Spoilersız) Kurgu seriye başlamadan önce ilgimi çekmişti fakat ilk kitapta hiçbir fantastik ögenin olmaması ve daha çok ana karakterimizin dünyadaki normal yaşamını anlatması açısından beni bir tık hayal kırıklığına uğratmıştı. İlk kitapta yazar kurgunun biraz altyapısını oturtmaya çalışmış ve romantizme ağırlık vermiş. Kitap smut içeriyor. Ben romantik kurgular ve smut okumaktan pek haz etmediğim için ilk kitap bana pek hitap etmedi ancak serinin ilk kitabı olduğu için devam kitaplarına da bir şans vermeye karar verdim. İkinci ve üçüncü kitapta bolca fantastik öğe, aksiyon, savaş ve bolca kan vardı. O açıdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Yazarın yazım dili ilk kitapta biraz amatör kalmıştı. İlk kitabı olduğu için kabul edilebilirdi. Ayrıca ikinci ve üçüncü kitapta kendini ne kadar geliştirdiğini gördüm ve ilerleyen zamanlarda daha fazla gelişeceğine eminim. Seri hakkında spoiler vermeden kısaca toparlayacak olursam seri genel itibarıyla bana çok fazla hitap etmeyen bir seri oldu maalesef. Tabi ki bu kötü olduğu anlamına asla gelmiyor. Eminim bu seriye aranızda bayılacak olanlar vardır. Bu benim kendi
1000k
AmbrielEce Çinler · Perseus Yayınları · 20242 okunma