Aşk Baharda Aşk

Ömer Faruk Karataş
19 Nisan 2023
Heyamola Yayınları

Ömer Faruk KarataşYazar · 0 kitap
Ömer Faruk Karataş, 1973 Elazığ doğumludur. 1996'da tıp doktoru, 2004 yılında üroloji uzmanı oldu. Avrupa Üroloji Derneği tarafindan FEBU title aldı. Üroloji alanında çok sayıda yurt içi ve yurt dışı akademik faliyetlere katıldı. Bu toplantılarda düzenleyici, eğitmen ve konuşmacı olarak yer aldı. Ulusal ve uluslararası çok sayıda makale ve kitaplarda yazar ve kitap editörü olarak yer aldı. Üroloji profesörü olarak özellikle androloji (üreme ve cinsel sağlık) alanında uzun yıllar akademik çalışmalarını sürdürdü. Halen kendi özel kliniğinde hizmet vermektedir. Edebi çalışmalarına ilk olarak 1988 yılında deneme yazıları ile başladı. Harman, Kırağı, Harvak, Bizim Küllüye ve Yasama Sanat gibi kültür, sanat ve edebiyat dergilerinde deneme, röportaj, öykü ve şiirleri yayımlandı, 2012 ylında, Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmalan (ESKADER) tarafından düzenlenen Sanat Alemi 2. Edebiyat yarışmasında hikaye dalında ödüle layık görüldü. Sosyal medya üzerinden farklı zamanlarda "PaZar-PaZar/-hayattan geride kalanlar-" başlığı altında düzenli haftalık pazar yazalan yayımladı. Evli ve 3 çocuk sahibidir.