Haziran 2011
Eğitim Yayınevi

"Tebrizli'nin GÜNEŞ'i CAN'dır"
2026 8. kitabı
"Çok seviyorum seni Tebrizli'nin GÜNEŞİ, kaldığımız yerden devam, dokun ruhuma, gönül kabeme arındır karanlığımdan beni. Canım Şems'imden sonra Mevlana'nın iç dünyasında kopan fırtınaları ve suskunlukları anlatmış. Öyle güzel kelamlarla anlatmış ki, insanı okudukça gönül kabesine dokunuyor. İnsan bi yerde kendinide sorguluyor, kaybettiğimiz şeylerden sonra nasıl değiştiğimizi. Bu kitap yanarak olgunlaşmayı anlatıyor ve bitirdiğiniz vakit içinize şifa misali bi huzur doluyor.
Aşk Olsun
2024 90. kitabı
Okunma: 30 Mart 2024 00:41
Bu eserde aşkının sesiyle bakiliğe ulaşmış, Mevlana ve onu etkileyen gönül dostlarını Şems'i aramasını, Aşkı ve ayrılığı Dünya Malının deģil aslolanın gönül kazanılması gerektiğini, İnsanın ölümsüzlüğünü ancak gönüllerde yer edince bulabildiğine dair, Mevlana'nın şiirsel sözlerini hiç duraksamadan okuyup bitirilecek güzel bir kitap
Biyografik Roman
Puan vermedi·%31 (62/200 syf.)·
Şems'ten sonra Mevlana'nın ve oğlu Bahaeddin'in ağzından masalsı bir dille anlatıyor. Selahaddin'in vefatından sonra "Aşkısız hayat geçer mi hiç Aldığın nefese değer mi hiç Üç günlük dünyada bir ömür Böyle sürer mi hiç" duygularını dile getirir.