Aşkı Arayan Yürek

Nisan 2010
Sonsuz Kitap

2017 290. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2017 08:51
Ve hayatımdaki insanlara minnettarım. Zamanımı harcamayanlardan, başkasınınkini de harcamayanlardan. Çünkü yarın yanında birinin olup olmayacağından emin olamazsın. İyisi mi üstüne git. Önemsediğin ne ve kim olursa olsun...
Aşkı Arayan YürekRachel Kadish · Sonsuz Kitap · 201073 okunma
Kitabın başlangıcı gerçekten dikkat çekici ve bilgelikle doluydu . Devamına geçme isteği oluyor tabi hatta buradaki paylaşımlarda başlangıç kısmından olmuş hep . Çünkü gerisi gelmiyor ve okuyamıyorsunuz . Söz , cümle , anlam bütünlüğü bence yok . En son isteyeceğim şey üzgünüm bitiremeden bırakacağım . Sayfa atlamak bile çözüm değil yani o derece beğenmedim .
Aşkı Arayan YürekRachel Kadish · Sonsuz Kitap · 201073 okunma
Kitabın ilgimi çeken tek yönü bölümümle ilgili olan içeriğiydi ama bu malesefki yeterli olmadı.Kitabı okurken durmadan sayfaları atlamak istedim ve sonunda dayanamayıp en sevmediğim şeyi yaptım,sonunu okuyup bıraktım.Sonunu okurken de pişmanlık duyucağımı düşünmüştüm ama öyle de olmadı çünkü kitabın sonu bütünü gibi etkileyicilikten uzaktı.
Aşkı Arayan YürekRachel Kadish · Sonsuz Kitap · 201073 okunma
Hiç bir kitabı yarım bırakmak gibi bir huyum yok lakin, bu kitabı okurken o kadar sıkıldım ki kelimeler eksik kalır. Biran önce bitsin istiyorum ve ilk defa sonlara doğru da olsa sayfalar atlıyorum. Üzgünüm bir emek var biliyorum ama tam bir zaman kaybı olmuş

Rachel KadishYazar · 1 kitap
Rachel Kadish, Amerikalı bir kurgu ve kurgu dışı yazar ve birkaç roman ve bir roman yazarıdır. The Weight of Ink adlı romanı, 2017'de Ulusal Yahudi Kitap Ödülü'nü kazandı.