Aşkın Özlemi

Çağdaş Subaşı
2024
Stüdyo Star Ajans Matbaası

2025 9. kitabı
#okudumbitti# Çağdaş Subaşı hocamızın Aşkın Özlemi kitabını bitirdim. Hikaye yazarın gerçek hayatını anlatıyor. Ömer adında baş karakterimiz lisede tanıştığı Özlem'e aşık olur ve sevgili olurlar. Ama tabi bu aşk ikisi için de çok zor olacaktır. İkisi de bu aşk yüzünden sınanacaktır. Hele bir sahne var ki okurken şok oldum resmen. Yazarla bazı ortak noktamız da var. Ömer'in yaptığı süprizler de çok hoşuma gitti. Bakalım ne olacak. Okumak isteyenler ne dediğimi kitabı okuyunca anlayacaklar
Aşkın ÖzlemiÇağdaş Subaşı · Stüdyo Star Ajans Matbaası · 20246 okunma

Çağdaş SubaşıYazar · 0 kitap
Çağdaş Subaşı, 15 Ocak 1993 yılında Bursa’nın Gemlik ilçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversitede İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü bitirerek meslek hayatına adım attı. Ancak edebiyata olan tutkusu, onu yazma serüvenine yönlendirdi. Uzun uğraşlar ve büyük bir emek sonucunda ikinci eserini okurlarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Yazma serüvenini yaşam boyu sürdürmeyi ve yeni eserlerle okurlarına ulaşmayı hedefleyen Çağdaş Subaşı, tüm edebiyatseverleri sevgiyle selamlıyor.