Aslı Gönül

Rana Babaoğlan
Mayıs 2025
Ateş Yayınları

2024 81. kitabı
ASLI GÖNÜL RANA BABAOĞLAN TAŞLI 416 SAYFA Aslı Gönül, 25 yaşında Gaziantep'li genç bir hemşire. Güzel hemşiremizin yolu bir gün Ercan'ın çalıştığı eczaneye düşer ve ilk görüşte birbirlerinden etkilenir gençler. Bu etki o kadar büyüktür ki bir kaç ayın ardından evlilik kararı alırlar. Nişan, düğün derken muradına erer kahramanlarımız. Bu arada Aslı'nın tayini İstanbul'a çıkmış, yeni yuvalarını burada kurmuşlardır bile. Ailesine uygun bir eş seçimi, harika bir düğün, severek yaptığı mesleği ile çok mutludur Aslı. Ablasının anne ve babasının itirazlarına kulak asmayarak yaptığı kötü evlilik ve SMA hastası yeğeninin üzüntüsünün ardından bu düğün iyi gelir herkese. Fakat kader ağlarını bambaşka örmüştür Aslı Gönül için. Ercan'ın korkunç planı, Aslı'nın yaşadığı bunalım sonucu mesleğini bırakması, koca şehirde bir başına ayakta durma mücadelesi. En kötüsü de bunları ailesi ile paylaşamaması. Bir yandan kızgınlık bir yandan hüzünle okuyorsunuz satırları. Tam şimdi ne olacak derken tesadüfler Saltuk ailesinin oğlu Emir'i çıkarıyor karşısına Aslı'nın. Bu tesadüfün ardından başlıyor asıl mücadele çiftimiz için. İyi ile kötünün büyük karşılaşmasında kim galip gelecek dersiniz? Sevgili Sevtap Eken öncülüğünde okuduk güzel bir ekiple. Yazarla tanışma kitabım. Sanırım grup arkadaşlarım içinde aynı bu durum. Kolay okunan, akıcı bir dili var eserin. İyi ve kötünün mücadelesi yanında Saltuk ailesinin Erzurum'a dayanan kökeni ve yörenin tarihi ile ilgili bilgilere de yer verilmiş. Sonu ters köşe diyebilirim. Fedakarlığın, sevginin iyileştirici gücünün anlatıldığı Aslı ve Emir'in hikayesini seveceksiniz. Kitapta hoşuma gitmeyen tek şey günlük hayatta da çokça duyduğumuz, Türkçesi olduğu halde yabancı dilde söylenişinin kullanıldığı bazı kelime seçimleri oldu. Okuyacak arkadaşlara
Aslı GönülRana Babaoğlan · Ateş Yayınları · 202511 okunma
2024 12. kitabı
Okunma: 10 Temmuz 2024 00:00
Bir degerlendirme yapmak gelmiyor içimden bu eşsiz romana . Sadece Aslı Gönül'ün o muhteşem kahvesini tatmak isterdim . Ağlayarak seni de kitaplığımın sonsuz cennetine uğurluyorum Aslı Gönül
1000k
Aslı GönülRana Babaoğlan · Ateş Yayınları · 202511 okunma