English
AWS Lambda in Action is an example-driven tutorial that teaches you how to build applications that use an event-driven approach on the back-end. Starting with an overview of AWS Lambda, the book moves on to show you common examples and patterns that you can use to call Lambda functions from a web page or a mobile app.
Özet
AWS Eylem Kuzu , arka uçta olaya dayalı bir yaklaşım kullanan uygulamaların nasıl oluşturulacağını öğreten örnek odaklı bir eğitimdir.
Basılı kitabın satın alınması Manning Yayınlarından PDF, Kindle ve ePub formatlarında ücretsiz bir e-Kitap içerir.
Teknoloji hakkında
AWS Lambda ile kodunuzu yazıp AWS bulutuna yüklersiniz. AWS Lambda, uygulamanızın veya kullanıcılarınızın tetiklediği olaylara yanıt verir ve temeldeki bilgisayar kaynaklarını sizin için otomatik olarak yönetir. Yeni bir belgeyi analiz etme veya mobil bir uygulamadan gelen istekleri işleme gibi arka uç görevlerini uygulamak kolaydır. Uygulamanız doğal olarak reaktif bir mimariye ve mikro hizmetlerin benimsenmesine yol açan küçük işlevlere ayrılmıştır.
Kitap hakkında
AWS Eylem Kuzu, size arka uçta olaya dayalı bir yaklaşım kullanan uygulamaların nasıl oluşturulacağını öğreten örnek odaklı bir eğitimdir. AWS Lambda'ya genel bir bakışla başlayan kitap, Lambda işlevlerini bir web sayfasından veya bir mobil uygulamadan çağırmak için kullanabileceğiniz genel örnekleri ve kalıpları göstermek için devam eder. Kitabın ikinci kısmı, daha küçük uygulamalar oluşturmak için bu küçük örnekleri bir araya getirir. Sonunda, AWS'nin yüksek kullanılabilirliği, güvenliği, performansı ve ölçeklenebilirliğinden faydalanan uygulamalar oluşturmaya hazır olacaksınız.