Şubat 2021
İkinci Adam Yayınları

2021 53. kitabı
Okunma: 22 Temmuz 2021 16:51
21 yaşındaki Rafet ve kız arkadaşı Ayça'nın başından geçen birtakım paranormal olayları anlatmakta.Fizikötesi varlıklar ve korku unsuru, yazarın bilgi birikim ve kültürel kimliğiyle harmanlanınca oldukça iyi bir eser ortaya çıkmış. . İşin aslı ben bu tarz kitaplar pek okumadım okuduğum ikiyi üçü geçmez arkadaşımın yoğun ısrarıyla okudum. İyi miydi, bence bendeki bu korkaklıkla çok çok iyiydi. Böyle kitaplar okuyunca rahatsız ve huzursuz oluyorum. (anlarsınız ya üç harfliler falan filan) Kitabın benim için artı yönü bizim oraların - kitap Osmaniye'nin bir köyünde geçmekte - ağzıyla yazılmış olması. Tabiki kitap baştan sona yöresel bir dille yazılmamış ama yazar halkın diline de sadık kalmış. Ben de maharetimi göstermek isterim de bazı sesler için Türkçe'de harf yetersiz :))) . Kitabın devam niteliğinde 2.bir kitabı daha var. Kitabı, hem deli gibi okumak, hem de kitaptan deli gibi kaçmak istiyorum. Kararsızım. Korku türünü çok sevenler için tavsiyemdir.. . İtiraf : Kitabı geceleri hiç okumadım, okuyamadım..
Ayça'mAykut Tufan · İkinci Adam Yayınları · 20213 okunma