Tedx konuşmasıyla tanıdım İzzet Pinto'yu. Birçok kez konuşmasını tekrar dinledim çünkü gerçekten ilgi çekici hikaye. Kitabın çıktığının ilk haftası alıp 2 günde bitirdim hatta birkaç arkadaşıma alıp hediye de ettim. Her Sıfırdan zirveye başarı hikayesi ne kadar insanın ruhunu zirvelere çıkarsa da bu hikayenin yeri apayrı. Çünkü içerisinde ne olursa olsun vazgeçmemek var, tekrar denemek, yılmamak, usanmamak. En önemlisi de samimiyet ve içtenlik var. Mutlaka okunmalı
Babam İçinStella M. Trevez · Destek · 202186 okunma
Kesinlikle çok beğendim.. Yani okuduktan sonra kitabı mı yoksa pes etmek bilmeyen bir adamın bu güçlü karakterini mi yoksa hikayesinin bu kadar orjinal olmasını mı beğendim en çok diye düşünüyorum ve gerçekten cevabını bulamıyorum.. Tavsiye ederim okumanızı..
Babam İçinStella M. Trevez · Destek · 202186 okunma
Kitabın tamamını dikkatle ve zevkle okuyarak ziyadesiyle istifade ettim. “Beyaz Kelebek” mutlaka tavsiye kitaplarım arasında olacak.
Çünkü
Dramatik bir baba oğul ilişkisi gibi anlaşabilecek kitabın konusu; çok daha ötesinde, ufuk açan biyografik bir başarı öyküsüyle desteklenerek okuyucuyu kolayca etkisi altına alıyor.
Bu etkileşimin; varolan/olmayan tüm aile ilişkilerini ve başarı hedeflerini pozitif anlamda yönlendireceği muhakkak. Aile ve kendi dünyanızdaki başarı ve başarısızlıkları açık yüreklilik ve dürüstlükle paylaşılması; mesajın netliğini ve anlaşılırlığını arttırmış. Yaşadığımız sürece, azim , gayret, sabır, paylaşma ve aile kavramlarını bir kez daha düşünmemize vesile olmuştur.
Kitap o kadar samimi ve duygulu anlatımdan oluşmuş ki okurun kitabı bir çırpıda okuyacağından eminim. Sonrası mı ? Sonrası değişen hayatlar, gelişen ilişkiler ve yeni başarılar.
İzzet Pinto; heyecanını kaybetmeden çalıştıkça başaracak, başardıkça paylaşacak ve umarız yazmaya devam edecek.
Dostlarının ve okuyucularının da en güzel beklentisi bu olacak…
Babam İçinStella M. Trevez · Destek · 202186 okunma
Gerçekte çok beğendim ve severek okudum. Başarıya giden yolun sonsuz başarısızlıktan geçtiği ni gösteren en güzel hayat hikayesi. Başarıya ulaşmak için defalarca dibe vurmanın ve her defasında bitmez tükenmez bir umut ve heyecanla daha sağlam ayağa kalkmanın ve hayallerini gerçekleştirmek için her yolu denemenin en güzel şekilde anlatıldığı çok güzel bir başarı hikayesi. Herkese cesaret verebilecek çok güzel bir örnek. Herkesin alıp okumasını tavsiye ediyorum.
Babam İçinStella M. Trevez · Destek · 202186 okunma
Beğendim. Başarı hikayesi ilginç ve etkileyici. Kitabın son sayfaları ise beni son derece etkiledi. Başarılı bir çalışma olmuş. Okunmasını şahsen öneriyorum
Babam İçinStella M. Trevez · Destek · 202186 okunma
Stella M.Trevez, 1956 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaöğretimine Sainte Pulcherie Fransız Okulu’nda başladı. İsrail’de Neve Hadassa Lisesi’ni bitirdi. On iki yıl briç öğretmenliği yaptıktan sonra farklı alanlarda çalıştı.
Yazarın yaşadıklarını kaleme aldığı ilk eseri olan Ben 44 Yaşındayım ,Oğlum 53…, Uzakdoğu’da Tayland, Tayvan, Hong-Kong ve Macau’da Çinçe ve Taylandca’ya, Brezilya’da Portekizce’ye, İtalya’da İtalyanca’ya çevrilerek okurlarla buluştu.
Evli ve iki çocuk annesidir.