Empire #1

E-kitap
Türler:

2023 44. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2023 20:17
Bu yazar beni gerçekten memnun ediyor bu 2 'li seriyi ikinci kitap çıksın hemen okumam lazım diye bekliyordum . Zira bundan önce okuduğum 3 kitaplık Lesser serisinde bu kitabın erkek kahramanı yan karakter olarak ortaya çıktı . Ve adamın aurası beni benden almıştı . Zaten kadının serilerinden kahramanlar diğer serilerde ortaya çıkıyor oda ayrı hoşluk . Mesela bu seride Lesser serisinin ana çifti vardı Buttons & Lace serisinin ana çifti vardı falan züper yani :D Bartholomew Fransa ve Hırvastistan üzerinde tüm uyuşturucu işini kontrol eden bir uyuşturucu Baron'u manyak cool . Yazarın erkek karakterleri hep belli bir tarz ben çok beğeniyorum herkes beğenmeyebilir bilemem . Adam inanılmaz güçlü korkutucu İtalya'yı yönetecn uyuşturucu Baron'u Skull King lakaplı adamı indirip orayı da ele geçirmek istiyor . Tüm hazırlıklar tamam son noktalara vardığında adamın 7 senedir görüşmediği bir kızı olduğunu öğreniyor . Gidip onu kullanabilirmiyim diye kontrol ederken kızın babasından tiksindiğini geçmişini araştırıp öğreniyor . Ve kızı gidip görünce pek beğeniyor kız önce istemiyor ama adam şahane yakışıklı ve karizma ötesi kız tabi pislik işler yaptığını biliyor ama tam kim bilmiyor . Bunlar karşılıklı anlaşıp sonu olmayan bağlantısız istendiği anda bitecek dite ilişkiye başlıyorlar . Laura babasından kaçmış zira annesi öldürülmüş kendi evliyken kaçırılıp tecavüze uğramış bu sırada evli olduğu sevdiği adam bunu piç gibi ortada bırakıp boşanmış . Yani babası ailesini zerre koruyamamış adamın olayı Kral gibi takılıp güç ve para sahibi olmak . Kız bu hayat tarzından tehlikeden vs uzak durmak isterken Bartholomew gibi bir adamla beraber olmaya başlıyor farkında ama adamdan uzakta duramıyor . İlk kitap gayet şahane gitti aralarında olan ilişki gelişti yani Bartholomew gibi bir adamla
BartholomewPenelope Sky · Hartwick Publishing · 06 okunma

Penelope SkyYazar · 18 kitap
Penelope Barsetti New York Times ve USA Today'in en çok satan yazarlarından Penelope Sky, karakterlerine ne kadar karanlık görünürlerse görünsünler, onları kendine aşık eden karanlık aşk romanlarıyla tanınır. Kitapları dünya çapında birçok dile çevriliyor ve dünya çapında bir milyondan fazla sattı. Eşiyle birlikte Kaliforniya'da küçük bir kasabada yaşıyor ve zamanının çoğunu arka verandasında yazarak geçiriyor.