Düşe Kalka Yaşamayı Öğrenmek

4 Şubat 2025
Timaş Yayınları

Puan vermedi·208 syf.·
2025 13. kitabı
Genç psikoloğun ilk kitabı. Yaşıtları gibi uçarı kaçarı görüşleri yok, daha ayakları yere basan, daha bizden, daha bize yakın bir kendine yardım kitabı yazmış. eminim çok başarılı olacak ilerleyen dönemlerde de:)
2025 15. kitabı
Ben kimim, neyi severim, neyi sevmem, ne zaman ve hangi konularda nasıl hissederim? İyi ya da kötü hissettiğimde nasıl davranırım? Duygularım düşüncelerim davranışlarım birbirini nasıl etkiler? Kullanma kılavuzum olsa nasıl olurdu sorularına kendimizin cevap yazabileceği yani kendi kullanma kılavuzumuzu nasıl oluşturacağımızı anlatan harika bir kitap. Terapötik etkisi çok yüksek. Severek okudum tavsiye ederim.
2025 109. kitabı
Merhabalar Yazarın yaşının genç olması bilgi birikimini bu kadar güzel ve sade anlatması. Beni çok mutlu etti. Çünkü yıllarını bu alana vermiş çoğu yazardan daha iyi bir eser verdiğini düşünüyorum. Teşekkür ederim.
2025 27. kitabı
Dilinin açık, anlaşılır olması ve kitabın akıcılığını çok beğendim. Altını çizdiğim çok fazla sayfa var. Basit ama öyle etkili anlatmış ki hayatı ve yaşanıp başa gelecekleri… Tabi çözümleri de. Bir kere içten biri, örnekleri kendinden vermiş. Çok beğendim.
2026 30. kitabı
Bu kitap bana kendi Marmarayıma kendimin binebileceğini ve hayatımda aldığım tüm kararların sorumlusunun benden başkasının olmadığını öğretti. Yaşanmış bazı şeylerin suçlusunun başkasının değil de kendimin olduğunu öğrendim. Terapiye başlamak isteyip de bir türlü başlayamayan biriyseniz mutlaka bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum..