Iron Fang #3

Orijinal Dil:
İngilizce
9781962281140

2025 157. kitabı
Serinin 3.cü kitabında hala gayet güzel giden konumuz var ana konu devam ve her kitapta eşleşen çiftler sonda tonla farklı gelişmeler ))) Burada isminden anlaşılacağı gibi Mc grubunun bozayı üyesini okuyoruz . İkinci kitapta olan ana kadın karakterin evinden kaçışına yardım eden ve evdekilerin elinde hapis hayatı süren ölmek üzere olan Nadia 'nın hikayesini okuyoruz . Bear grubun umudunu kaybetmiş üyelerinden biri yine . Kurtarılacak kadını gördüğü anda şoka giriyor zira hatun bunun eşi :P Kurtarma sonrası ki kız resmen ölümden döndü kurtarıldığında eşlerin tanışması uyumu kızın iyileşmesi anlatılıyor . Bu arada grup dinamikleri devam ediyor ve düşmanları olan kötücül aşırı güçlü peri İdris ile savaş devam . Burada yazar bence eş kadınların her birine sizi şaşırtacak hikayeler vermeyi başarıyor o çok iyi . Adamlar dehşet boğucu ve sahiplenici ama eşlerle uyumlular aslında . Artık koşarak Locke 'un kitabını okumaya başladım zira baştan beri kudurmanın kıyısında olan Mc başkanı benim çok ilgimi çekmişti :P Zaten hafif çatlak bir tipti ve her kitapta kudurmaya yaklaştı burada artık son noktadaydı .
BearVera Foxx · Foxx Fantasy Publishing · 01 okunma

Vera FoxxYazar · 0 kitap
Paranormal, Fantasy, and Monster Romance writer. Vera creates fated romance that will have you itching to read more. If red pepper scenes, romance, action, humor, and happily ever afters are what you crave, you've found the right place.