Infernal Sons MC #1

Independently published
İngilizce

2024 238. kitabı
Okunma: 23 Kasım 2024 10:45
Infernal Sons MC birinci kitabı kendileri Novella'dan bir tık uzun anlatım dil güzel hafif kısa ama yazar gayet düzgün ayarında yazmış . Çiftin arasında olan yarı anlık aşk ama tatlı. Sonu dışında seks yok ki bu yüzden bir önce okuduğum kısa roman gibi saçmalamamış . Rose 25 yaşında rüya gibi kızımız bu kadar sene psikopat babası tarafından tutsak gibi yaşamış korkunç şeylere maruz kalmış .25 yaşından bir gün önce tiksinç bir kartel liderine satılacağını duyuyor ve bir şekil kaçmayı başarıyor . Sığındığı barda bizim MC grubu toplanmış iş görüşüyor . Bear mc nin başkanı kız direk ona koşup yardım istiyor. Grup kızı sahipleniyor Bear aslında ve konu bu şekilde akıyor . Sonunda kızın peşinde olanlarla bir aksiyon yaşanıyor tabi ama bizim grup kızı kurtarıyor :)))
Bear's ForeverCarol Dawn · Independently published · 03 okunma

Carol DawnYazar · 0 kitap
Carol Dawn was born in Maysville, Kentucky, USA, under the name Carolyn Jacobs. Carol is a stay-at-home mom where she spends her days making pb&j sandwiches, picking up toys, and giving her kids more cuddles than they want. At the young age of five, Carol received a reading medallion for reading over twenty-one books in an eight-week period. So, her literary journey began. She wrote poems, songs, short stories and read many books. Carol has a slight (MASSIVE) obsession with alpha male/insta-love romance books. If she isn't reading about them, she's writing about them. When she isn't writing, reading or playing mom, you will find her watching re-runs of Stargate SG1, Startrek Voyager, cooking, coloring mandalas or performing her favorite songs .