Lakes Hockey Book #1

Independently published
İngilizce

2023 285. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2023 11:28
Birdie, 4 kişilik bir ailenin en küçüğüydü ta ki Niagara Şelaleleri'ne ailesiyle yaptığı bir gezi her şeyi değiştirene kadar. Julianne küçük bir kız arıyordu ve kızına tıpatıp benzeyen Birdie'yi kaçırdı. Kanada'ya kendi yanına aldı. Taa ki 20 yıl sonra bir "kaza"dan sonra Birdie, Julianne'in cenazesinde, gerçek kızıyla çekilmiş bir fotoğraf bulur ve fotoğraftaki çocuğun kendi olduğunu düşünür ama farkı anlar, o zamana kadar gerçeklerin farkında değildi. Bu da bildiğini sandığı her şeyi sorgulamasına neden oluyor. Bundan sonraysa Minnesota'ya uçup biyolojik ailesini bulmayı planlıyor. Ilk gün otelde kalıyor ve orada Lonan'la denk geliyor ikisi de tek gecelik bir ilişki yaşadıklarını düşünürken, küçük bir ayrıntı aslında Lonan çocukken bile Bridie seviyor. Tabi onun olduğunu arkadaşı arayıp kardeşinin döndüğünü söylediği, onu görmeye gittiği zamam anlıyor. Ve bu 3'ü çocukken 3 Silahşör gibiydi taa ki Lonan'la Bridie büyüyüp yetişkin olana kadardı bakalım neler olacak.
Before We CameSloane St. James · Independently published · 20234 okunma

Sloane St. JamesYazar · 0 kitap
Sloane St. James, 2022 yılında yazmaya başladı ve bu, en sevdiği iki şeyi, kitapları ve cinsel ilişkiyi bir araya getiriyor. Güçlü, zeki kadın karakterler ve onlara aşık, ağzı bozuk erkekler hakkında yazmaktan hoşlanıyor; mümkün olduğunca biraz da gerilim katıyor. Sıkı bir hokey hayranı olarak, Lakes Hockey serisi doğal bir başlangıç ​​noktası oldu ve Mart 2023'te yayınlandı. Yazmadığı zamanlarda ailesiyle vakit geçirmekten, seyahat etmekten ve elbette romantik kitaplar okumaktan hoşlanıyor.