Tahmini Okuma Süresi:
6 sa. 34 dk.
Sayfa Sayısı:
232
Basım Tarihi:
5 Temmuz 2024
İlk Yayın Tarihi:
Mart 2021
Yayınevi:
Pikap Yayınevi
ISBN:
9786259822914
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak

Yorumlar ve İncelemeler

Takip Etmeye Devam.... :)
9/10
·
Beğendi
Yazarın iki kitabı özelinde bence en iyisi bu. Üçünü ve son kitabına bakmadım onu da bir ara okurum umarım. Bu kitap bence ikinci kitaptan daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Gerçi bunda hikayenin size uyması uymaması türü vs etkili olabiliyor. Belki edebi olarak son kitabı daha iyidir ona karar verecek düzeyde biri değilim. Kitaba gelirsek akıcı hikaye sizi kendine bağlıyor sonunu merak ediyorsunuz. Buradan yapımcılara sesleniyorum son dönemde saçma sapan onlarca yapılan karadeniz dizisi var bence bu kitaptaki hikayeyi baz alarak çok daha kaliteli bizden bir dizi yapabilirsiniz. Gerçi yapmazlar bu kitapta entrika kadına şiddet mafyatik ilişkiler yok :) Sonuç itibariyle yazarın son kitabı olan Tepedeki Mezarı almama sebep olacak düzeyde başarılı bir kitap.
BeriaSongül Önder · Sokak Kitapları Yayınları · 202111 okunma
9/10
·224 syf.··
Beğendi
·
2025 41. kitabı
Yazarın ilk romanı olması sade ve duru bir dille hikayenin ilerlemesi ve entrikadan uzak kendi hayatımızdan bir hikaye ile karşılacaksınız. Okurken akıcı ve kahramanlar bizden biri gibi gelecektir size
Duygu ve Düşünce
BeriaSongül Önder · Sokak Kitapları Yayınları · 202111 okunma
9/10
·224 syf.··
2022 15. kitabı
Kitap öyle duru öyle akıcı ki. Tek solukta bitiriyorsunuz. Betimlemeleriyle, hikayenin anlatım tarzıyla kitabı okuyor gibi değil de adeta film seyrediyor gibisiniz. Hatta o kadar içine giriyorsunuz ki karakterlerle bütünleşiyorsunuz. Kitaptaki karakterlerin yaşadıkları olaylar, verdikleri tepkiler çoğu yerde şaşırtıyor. Mutlu sonlara alışık olduğumuz için sonu bizi şaşırtabilir. Ana temasına bakınca hayatın bizi nerelere savuracağını bilmeden kapattığımız yaraların tekrar kanayabileceğini, kaderin ve seçimlerimizin gücünü, olaylara verdiğimiz tepkilerle yolumuzun nerelere evrileceğini, her şeye rağmen düşmanca değil de dostça, dayanışmayla da yaşanabileceğini, güzellik ektiğin tohumun daha büyük güzelliklerle yeşereceğini görüyoruz. Kitabın içinde verilen mesajları da alıp hayatımıza bütünleştirmemiz dileğiyle. Dipnot: Okurken gözyaşlarınız sizden habersiz akabilir. Yanınızda peçete bulundurun.
BeriaSongül Önder · Sokak Kitapları Yayınları · 202111 okunma
Reklam