Blame! Vol. 3

TokyoPop Books
İngilizce
Türler:

2022 180. kitabı
Okuduğum ilk iki kitabına göre daha çok konuşma ve daha az resim vardı. O yüzden daha az sevdim diyebilirim. It had more speech and less pictures than the first two books I read. So I can say that I liked it less.
Blame! Vol. 3Tsutomu Nihei · TokyoPop Books · 200617 okunma

Tsutomu NiheiYazar · 23 kitap
Tsutomu Nihei, Japon manga sanatçısıdır. Nihei, 1990'ların ortalarından beri profesyonel olarak çizgi roman çizmektedir. 1995 yılında Blame adlı eseriyle aynı yılın Afternoon Four Seasons Ödülü'nde Jiro Taniguchi Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. Deneyimli çizgi roman sanatçısı Tsutomu Takahashi'nin asistanı olarak çalıştıktan sonra Nihei, 1997'de Monthly Afternoon'da ilk serisi Blame!' i yayınladı. Blame!' in başarısının ardından Wolverine: Snikt!'i (Marvel Comics tarafından yayınlanmıştır) ve Biomega'yı kaleme almıştır. 2009 yılında Nihei, en başarılı serisi olacak Knights of Sidonia'yı yayınlamak için Afternoon'a geri dönmüştür. Mimarlık öğrencisi olan Nihei'nin ilk çalışmaları çoğunlukla sözsüzdü ve hikayelerini anlatmak için görsellere ve arka planlara dayanıyordu. Siberpunk etkisindeki sanat eserleri dünya çapında güçlü bir hayran kitlesi kazandı.