Cradle #9

B08ZS19WWY
İngilizce
E-kitap

2021 69. kitabı
Cradle okuduğum kitaplar arasında pace'i en hızlı olanlardan birisi, belki de en hızlısı. Daha ilk sayfalardan beşinci vitese takıyor ve sonuna kadar böyle devam ediyor, tıpkı ralli gibi. Ancak bu kitap vitesi 5'ten 2'ye düşürmüş. Çok hızlı bir yolculukta verilen bir mola gibi geldi bana. Her zaman Lindon'ın ailesiyle ne zaman tekrar karşılaşacağını düşünürdüm (Lindon da düşünüyordu), kısmet bu kitabaymış. Yine de sen git o kadar çalış, deli yerlere yüksel, seni Badge'den dolayı hala Unsouled zannetsinler. Acıdım adama. :) O kadar Lord savaşlarından sonra olaylar Jade savaşlarına dönüşünce ilk yüzde 70 bir tık sıkıcı gelse de, Dreadgod kısmı ve umutsuzluk hissini aktarması kısmında başarılı olduğunu kabul ediyorum. Nasıl sekizinci kitap en sevdiğim kitap olduysa, bu kitap da seride en sevmediğim kitap oldu (sevmediğim değil de en az sevdiğim diyelim). Yine de yazara hakkını vermek lazım, sanırım onun da "dinlenmeye, soluklanmaya" ihtiyacı var. Bu arada kitapta LoTR kitaplarına iki referans vardı. Birisi Daruman (ne kadar da yaratıcı bir referans), diğeri de Bloopers kısmında Legolas'ın replikleri. Bir sürü başka referans da vardır kesin ama ben bunları pek yakalayamıyorum (LoTR kör göze parmak sokarcasına olduğu için ben bile fark ettim). Serinin onuncu kitabının ismi Reaper. İsminden de anlaşılacağı üzere büyük ihtimalle Ozriel ve Abidan üzerine olacak gibi. Tabii yukarıda da işler karıştığın için merak etmekteyiz. Umarım en kısa sürede gelir onuncu kitap.
BloodlineWill Wight · Hidden Gnome Publishing · 20214 okunma