Naga Brides #3

İngilizce
Sıralamalar

2026 53. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2026 00:00
Ben kitaplarda kararsız erkek/kadın karakter okumak istemiyorum. Mantığıyla hareket ediyor ve zeki ama bir yanda aptal ve mantığı devre dışı kalıyor. Hiç gerçekçi değil. Shelby'in önceki kitaptaki kadın karakterin öldüğünü sandığı bir zaman dilimi vardı. O zamanda bile suçladığı Vagan'dı. Halbuki onu kurtarmak için onca tehlikeye katlanan Daisy'di. Asla sorumluluk almıyor ve her an kaçıp gidecekmiş gibi tereddütte kalıyordu. Vagan önceki kitapta biraz sorunlu bir tipti. Bu kitapta o kadar çok sevdim ki. Diğerlerinden özür dilediği ve onların bir kez daha şans verdikleri veya affettikleri bir kısmı okumak isterdim. Shelpy, diğer kızlarla buluştuğu anda onları aniden benimseyen ve umursayan birine döndü ki arkasında her seferinde Vagan'ı bıraktı. Her içeri girip diğerleriyle kaynaştığı zamanda onu arkasında bıraktığı için Vagan'a üzülüyordum. İlişkileri şey gibi hissettiriyor. Vagan defalarca kez çabalamamış olsa ve onu kurtarmasa çoktan ölmüş veya ilişki başlamazdı gibi. Shelpy'nin yeteri kadar kararsız ve yanlış seçimleri varken Collins olayına da hiç gerek yoktu bu arada. Acaba ona kitap çıkar mı? Herif, Shelpy için canavara dönüştü. Aslında iki aptal birbirini bulmuş gibiydi. Vagan kıyamam sana.
Blue CoralNaomi Lucas · Independently Published · 20211 okunma

Naomi LucasYazar · 0 kitap
Naomi Lucas, 2016'dan beri seksi canavar temalı romantik romanlar yazan bağımsız bir yazardır. Resim yapmak, yazmak veya köpeği Barracuda hakkında küçük şarkılar bestelemek gibi yaratıcı olmayı çok seviyor. 2020'den beri anne, 2013'ten beri evli olan Lucas'ın dünyası oğulları ve kocasıdır. Lucas ailesi, sonsuza dek mutlu bir hayat arayışı içinde Portland yakınlarında yaşıyor. Her zaman video oyunları oynayan, her zaman okuyan biri olarak, baştan sona tuhaf bir kişiliğe sahip.