Judgement #1

Puan

6.510 üzerinden
2 kişi
2025 37. kitabı
Kitap iyi kız& kötü erkek tropesinin vücut bulmuş hali. Kitabı sevdim ve hayal kırıklığı duyuyorum… çünkü yazarın kitabın başındaki sahneyi yazmasa daha çok seveceğimi biliyorum. Dolly, erkek arkadaşıyla bir randevudayken oldukları yere en iyi arkadaşının abisi Micah gelir ancak Micah onun eski aşkıdır. Erkek arkadaşının düşman bölge de olması ve intikam için yaptığı bazı şeyler yüzünden Micah onun yanından ayrılmaz. Dolly, tam bir melek sosmsodo o kadar masum ve tatlıydı ki, yazar karakterini olduğu gibi yansıtmış. Micah’da bir o kadar öerefsiz ve çağkındı spsmsls. Aralarındaki o toksik ilişkiyi okumaktan zevk aldım… normalde sevmem ama bu kitapta o zıtlıktaki aşkı sevdim. Fakat dediğim gibi kitabın başında Micah’ın yaptığı şey çok sinirimi bozdu ve ondan nefret ettim. Aldatma diyemem çünkü kitabın başındaydı ve daha 2.bölüm de falandı ancak bunu okumak zorunda değildik. Ucundan gösterildi belki ama bizim kıza tahrik olup sırf yasak diye başka kadınlara gitmesi aşırı saçmaydı. O yüzden zaten erkek karakterden nefret ettim. Kızı da birkaç kez görmezde geldi ve bizim kız yine de erkeğe kendini açtı. Sonlara doğru aralarındaki ilişki güçlendi ve o zaman okurken keşke erkek karakter bu kadar mal olsamasaydı dedim. Biraz cringe sahneler vardı fakat yine de okurken hiç sıkılmadım. Seriye akıcılığı yüzünden devam ederim.
BombshellAbbi Glines · Independently Published · 20242 okunma