The Driven World

‎ Vi Summers
İngilizce

2024 168. kitabı
Okunma: 19 Ağustos 2024 20:58
Bu yazarı ilk okuyuşum dil anlatım gayet tatlıydı bu seri The Driven World serisi diye geçiyor ana Driven serisine gönderme şeklinde farklı yazarlar tarafından o konuya benzer kitaplar yazılmış . Ana çifti çok sevdim konuda hoştu erkek karakterin kendini kıza uygun görmemesi biraz abartıydı ama olsun . Raf ( Rafael Ortiz) 30'lu yaşların başında aile geçmişi pek kötü sokak yarışçılığından gelme hala arada bu işi yapan asıl işi eski pahalı ender arabaları modifiye edip satan yakışıklı zengin bir arkadaşımız . Çok yakın bir ünlü araba yarışçısı arkadaşı araba yarışçısı yetiştirmek için özel bir yer açıyor ve Raf için eğitimcilik ve adam bulma işi teklif ediyor . Raf tam istemese bile kabul ediyor bu iş için halkla ilişkiler şirketi ile anlaşılıyor . Greer oda 30'ların başında iyi eğitimli düzgün bir aileden gelen kızımız . Oda geçmişinde ilk erkek arkadaşından 1 sene boyunca taciz gördüğü için travmalı . Sonrasında okulda beraber takıldığı bir dönem sevgili olduğu şuan en yakın arkadaşı ile ortak halkla ilişkiler şirketi yönetiyor . Greer raf ile ilk defa bu yasak sokak yarışları sırasında karşılaşıyor . Sonrasında güzel adım adım ilerleyen bir ilişki başlıyor iş ve aşk ilişkisi olayı yüzünden tereddütler yaşanıyor . Bazı başka sıkıntılar oluyor ama genel olarak halleri hele sevgili olduktan sonra bence çok tatlıydı . Greer ve Raf çok ayrı dünyalardan gibi olsalar da aralarında olan kimya şahane Raf 'in halleri kadına yaklaşımı falan of :D Bazı yarış anlarının anlatımı bile gayet güzeldi size yine izletir gibi yazan bir yazar buda bonus :D
BoostVi Summers · ‎ Vi Summers · 01 okunma

Vi SummersYazar · 0 kitap
Vi Summers hails from New Zealand. She is a tea addict, cheese fiend, beard lover and hot-mess Mumma, all rolled into one International Bestselling romance author. When you read Vi’s books, you can expect "heat, heart and suspense". She loves breaking her characters before putting them back together.