Feretti Syndicate Book 11

Orijinal Dil:
İngilizce
E-kitap

2026 74. kitabı
Feretti Syndicate serisinin 11. ci kitabı kendileri ve resmen bayıldım kitaba çok tavsiye ederim bakın tabi yine bu benim fikrim :P Bu seriyi ne zamandır listeme almıştım zaten ilk altı kitap ayrı 7.ciden itibaren bu aileye geçiyor .Temelde konu mafya ama sonda bir aksiyon dışında mafya işlerine çok girilmedi . Ana karakterler arasında yaş farkı fazlaydı yine ama o kadar güzeldi o kadar şahaneydi ki her şey benim için hiç umursamadım bakın . Antonella 21 yaşında şahane bir hatun 16 yaşındayken çok sevdiği büyükannesi ölüyor 18 yaşındayken annesini çok hızlı bir kanser türü yüzünden kaybediyor aile . Baba kafayı yiyor aileyi salıyor kumara vs düşüyor Antonella kendisinden 3 yaş küçük kız kardeşine ve 5 yaş büyük erkek kardeşine resmen anne oluyor . Kız inanılmaz akıllı naif güzel olgun bir hatun kitap boyu tek hatası salakça hareketi olmadı bakın . Bunların baba gidip 2 milyon dolar borç yapınca kumarda durum felakete dönüşüyor . Antonella'nın babası tam mafya değil ama aşırı güçlü bir aile ile bağlantılı bu aileye 1.2 milyon başka aileye 800 bın borç yapmış manyak adam . Sonuç olarak aile bunlardan bir kız istiyor Don ları ile evlenecek ve aile kontrol edilecek . Bruno 40 yaşına basması yakın yakışıklı fakat müthiş kırık bir adam hayat boyu Don pozisyonu için hazırlanmış . İki sene önce yine bir anlaşmalı evlilik yapılacakken kiliseye Bratva baskın yapıyor bir kardeşi ölüyor . Adam ağır yaralanıyor 6 ay komada kalıyor ve uyanınca bacakları tutmuyor . Tekrar Don olmak kendini toplamak istiyor ama tabi aslında ruh hali uygun değil onun yokluğunda Don olan erkek kardeş aslında geri vermek istiyor pozisyonu . Bruno'ya bazı şartlar koşuyorlar işte bu durumun dönüşü için biri evlilik . Ve bu sebeple Antonella ve Bruno evleniyor ben dedim kız şimdi devamlı dram keser adam
BrunoSherry Blake · 02 okunma

Sherry BlakeYazar · 0 kitap
Sherry Blake writes steamy mafia romance with heat, heart, and a little bit of grit. Her stories are fueled by real-life experiences, shaped by a past that taught her strength, survival, and the power of love in all its complicated forms. She's a married woman, a mom of three, and a full-time storyteller who still believes in the magic of a good bad boy. When she's not writing, you’ll find her chasing chaos, sipping coffee, or hanging out with her spoiled cat, Simba. Her books are raw, bold, and a little dangerous — just like the men who star in them.