Volume 1

Almanca
Sıralamalar

Yakala Beni
2025 1. kitabı
*Ajan,casus *Düşmandan düşmana *Sırlar Genç yaşta gizli bir istihbarat teşkilatına katılmaya zorlanan Rus tercüman/casus Yulia Tzakova, tehlikeli adamlara yabancı değil. Son görevi için bir silah tüccarına tercümanlık ederken tek hedefi onu baştan çıkarıp ağzından gizli servisin işine yarayabilecek bir şeyler alabilmektir. Ancak bir anda kendini silah tüccarının paralı askeri Lucas Kent'e çekilirken bulur. Sert kenarlı paralı asker onu korkutur ancak yine de ona çekilir - ihanet etmekten başka seçeneği olmayan bir adama. İlk kitap için güzel bir başlangıçtı. Olayların gelişimi, ilerleyişi falan oldukça iyiydi. Lucas ve Yulia'nın arasındaki çekim size yemin ediyorum beni mahvetti. Yalnızca birbirlerine bakarak bile sevişiyor sayılmazlar değil mi, bunlar tam olarak öyleydi. Aslında yazarın Twist me üçlemesinin yan karakterlerini okuyoruz ama o kadar güzel yazılmış ki sanki ana karakterler bunlarmış gibi hissediyorsunuz. Capture me, Bind me ve Claim me'den oluşan bir üçleme bu da. Bağımsız okunabilir bence çünkü iki seri arasında çok fazla bir bağlantı yok. Bu seriyi bitirdikten sonra Twist me üçlemesine de başlayacağım. Yeniden görüşünceye dek kitapla kalın efenim Anna Zaires
Capture MeAnna Zaires · Mozaika Publications · 20166 okunma