Devils Blaze MC #1

Createspace Independent Publishing Platform
İngilizce

2023 140. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2023 12:29
Devil's Blaze MC serisinin ilk kitabı öncelikle kitap yarıda kaldı ona bir sinir oldum manyak yazar bunu yarım bırakıp araya iki kitap koyup seride devamı 4.cü kitapta yazmış. Yani bölünür evet bari devam 2.ci kitap olsun yarıda kaldığı nokta canımı çok sıktığı için şimdilik olduğu yerde bıraktım seriyi sonra bakarım diye :)) Yazarın dili akıcılık galan gayet güzel onu beğendim . Beth 20 yaşında okulunun bitmesine çok az var ve annesinin ikinci evliliği vasıtası ile akraba olduğu ve korktuğu 2 üvey abiye sahip . Annesi ve oğlanların babası kazada ölmüş . Gerçek annesi ve babası boşanıp baba bir kız kardeşi anne Beth 'i almış . Neyse bu okuldan çıktığı tek gün oluyor hafta içi orada kahve içerken Devil's Blaze MC'nin başkanı Skull kızı görüp bayılıyor . Oradan kızın masaya oturuyor asılıyor bunlar görüşmeye başlıyor . Tabi klasik sonrasında işler büyük boka sarıyor kızın ailesinin gerçekte ne kadar tehlikeli olduğu ortaya çıkıyor . Adamın tüm uyarılarına rağmen kız bence devasa hatalar yapıyor benim gözümde adama ihanet ediyor resmen . Sonu tabi son derece sinirimi kaldıran ve sebebini anlamadığım bir rezillikle bitiyor .
CapturedJordan Marie · Createspace Independent Publishing Platform · 01 okunma

Jordan MarieYazar · 0 kitap
I'm just a simple small town country girl, haunted by Alpha Men who talk in my head 24 hours a day. I knew I wanted to write when it became clear I couldn't be happy with just viewing other people's stories. I always wanted to rewrite them. Like why did Jack have to die? Why couldn't Rose move her butt over? Because that was a huge piece of wood she was on, people. Happy Endings should be fought for, but they should always happen. Mine might take some curves and twists, but they eventually get there. Having published over fifty stories, it always feels surreal that this is my life. Hitting USA Today had me crying for days, but nothing is more special than hearing from readers that they loved one of my books.