Epilepsi (Sara) Hakkında Bir Hikaye
Gösterim
Yazar:
Çevirmen:
Sevim Öztürk
Bir çok çocukta Epilepsi (sara) var ve biz hiç istemesek de çocuklarımız günün birinde epileptik bir nöbetle karşılabilir. Sınıf arkadaşlarının biri umulmadık bir anda nöbet geçirebilir. Ne kadar sakınsak da sokakta ya da alışverişteyken nöbet geçiren birine denk gelebiliriz. Hatta kendimizde ya da kendi çocuğumuzda da Epilepsi ortaya çıkabilir. Birçok anne baba, çocuklarının korkacağını düşünerek, onlara herhangi bir hastalıktan söz edilmesini istemez. Hastalık kavramından korkarız. Bilgi sahibi değilsek bu nöbetler bizi korkutabilir ve o anda ne yapacağımızı şaşırırız. Neler olup bittiğini bilirsek, nasıl davranacağımızı da biliriz ve ancak o zaman korkularımızı yenebiliriz. Epilepsi hakkındaki yanlış kanılar çok yaygındır. Bu kitap epilepsi hakkındaki gerçekleri yalın bir dille aktarıyor. Erişkinler, ilkokul çağındaki bütün çocukların okumasını sağlamalıdır.
32 sayfa (54 dk.) · Bulut Yayınları
32 syf.
Kitabı okudu
2014 24. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2014 00:00
Yeğenim epilepsi hastası. Bu kitap onu anlamak adına çok faydalı oldu. Kardeşi daha küçük, eminim büyüdüğünde oda beğenerek okuyacaktır.
Laurie Lears · Bulut Yayınları · 2008
2 okunma