Dark Woods Pack #1

Young Ann Publishing, LLC
Orijinal Dil:
İngilizce

2026 44. kitabı
Dark Woods Pack adlı paranormal serinin ilk kitabı kendileri anlatım dünya kurulumu süper olmasa bile iyiydi . Birkaç pürüz vardı benim için ki bu çok önemli yani ana çiftin bir insan ise mutlaka dönüşmeli sonunda . Zira tüm bu mahlukat sürüsü insanlara göre çok uzun yaşıyor . Bu kitapta o olmadı tadım kaçtı zaten genel kurt adam yapısını bize tam anlatmadı her yazarın bazı farklı yaklaşımları var ben ne bileyim sen yazmazsan :( Chayton abimiz bir kurt adam ve sürüsü ile gayet mutlu yaşıyor eşini bulmuş eşi doğurmak üzere kendi alfa olduğu halde liderlik etme derdi olmadığı için kuzeni alfa sürünün lideri . Bunu eşi doğum yapıyor çocuk insan gibi değil kurt yavrusu şeklinde doğuyor bu şekil doğanlar yok ediliyormuş normalde . Adam tabi kabul etmiyor olay çıkıyor karısı adamın yanında durmuyor adam çocuğu ve bazı arkadaşlarını alıp karısının onu reddini kabul edip gidip başka yerde grubu kuruyor . Aradan beş sene geçiyor çocouk hala kurt hiç insana dönüşmemiş sürü lideri Chayton gayet orta karar düzgün bir sürü halindeler . Elizabeth bir yazar uzun seneler ms hastası annesine bakmış o ölünce hayatını tamamen değiştirmek için farklı bir bölgede dağ evi alıyor ve yerleşiyor . Tam bir gün dolaşırken Chayton'ın yaralanmış kurt bebek oğlunu buluyor alıp bakıyor falan . Bir kaç gün sonra bir bakıyor çocuk insan halinde mutfakta kadın şok olup enteresan şekilde rahat durumu atlatıp çocuğa bakmaya devam ediyor . Chayton bazı araştırmalarla kadının evine gidip oğlunu buluyor şimdi sorun şu kadın bunların ne olduğunu öğrendiği için sıkıntı var . Mecburen biz evlenelim senin başın kurt konseyi ile derde girmesin fikri uygulanıyor . Adam zaten hala benim asıl eşim eskisi kafasında burada ikinci ilginç olan bunlar evlenip yatmaları lazım konseyin kabulü için buda son derece
ChaytonTiya Rayne · Young Ann Publishing, LLC · 01 okunma