Cherish #4

23 Kasım 2018
‎ Independently published
İngilizce

2022 232. kitabı
Serinin tamamını aslında toplam anca tek kitap kadar olduğu için seri okudum . Yazarlar bunu niye yapıyor anlamadım tek kitabı resmen incik cincik bölmüş gereksiz yere . İncelemeyi o yüzden toptan yapıyorum . Genel olarak anlatım dil gayet güzel olmasına rağmen seriyi pek sevmedim öncelikle ana sıkıntım çift ile ilgili . Kızın 18 yaşında olması korkunç şerefsizlerden oluşan ailesi olması (ki zaten onların tamamını Arsen öldürdü) bir nevi stockholm sendromu yaşıyor olması bazı halleri için açıklama olabilir . Adamın tamamen kısıtlanmış ailesinin elinde tonla mağduriyet yaşamış 18 yaşında bir kızı intikamının ana malzemesi yapması apayrı sevimsizdi . Hadi buna mafyanın umarsız şerefsiz erkeklerinin tavrı diyelim . Ama bu adam ana karakter yani bir noktada durması lazım ama durmuyor . Arsen kızı satın aldı Kolombiya'ya götürdü bok ötesi davranmaya başladı . Bir noktadan sonra yatmaya başladılar kızı tonla şekilde rezil edip aşağıladı . Şimdi çok miktarda manyak karanlık kitap okudum bdsm en ağırına kadar okudum ama bir sınır var öncelikle kadının rızası ayrıca erkek karakter o sınırı geçtiğinde sinirlerim zıplıyor . Bazı yerlerde Katheryn 'in duyarsızlığı ayrı can sıkıcıydı. Mesela kızın korumalarının başı kıza çok acıdı bunu kurtarmak için kaçıracaktı yakalandılar tabi . Arsen adamı kafasından vurdu maşallah adam boşa öldüğü ile kaldı bizim hatun ikinci kere düşünmedi bile gidip Arsen'le yattı falan . Arsen bunu bir mafya toplantısına 5-6 adamın önüne boynunda zincir çıplak köpek gibi yürüterek soktu bu benim kölem diye kadın dönüş yolunda arabada yine adamla takılıyor yuh artık lan insanda gurur olur azıcık . Bu arada Arsen'in iki adet şerefsiz rezil kardeşi bonus oldu can sıkıcılıkta . Son kitaba geldik adam hala sığır gibi dedim bu ne zaman kızı sevdiğini
CherishOlivia Ryann · ‎ Independently published · 20183 okunma