Üçlemenin son kitabında ortaya çıkan gerçekleri okuyoruz. Yulia Lucas'ın elinden kaçmayı başarıp kendi ülkesine geldiğinde aslında bağlı olduğu gizli servisin ona bir çok açıdan yalan söylediğini öğreniyor. Bu gerçekle sarsılan Yulia geri dönmeye çalışırken bu defa da gizli servisin tutsağı oluyor. Onu bulmak için gecesini gündüzüne katan Lucas, Yulia'nın servisin adını neden veremediğini öğrenir.
Elbette dark romance olduğunu bilerek başladım ama bence kitabın çoğu yerinde istismar vardı. Dark romance bu değil arkadaşlar. Lucas'ın Yulia'ya olan saplantısı o kadar uç noktaya ulaştı ki dedim ben bu adamı öldürürüm jdjd asla kıza bir özgürlük alanı tanımıyor, onun isteklerini umursamıyor ve yalnızca seks üzerine bir ilişki kuruyorlar.
Geniş perdede işlenmiş güzel bir final kitabıydı ana karakterlerin ilişkisi dışında güzel toparlanmıştı. Mesela Lucas'ın doğrudan tedavi olmasını kesinlikle isterdim, böylelikle Yulia biraz daha rahata ermiş olurdu. İkisinde de hiç bir karakter gelişimi yok, Yulia sandığım gibi Lucas'ın burnundan getirmedi ya da iyiye giden hiçbir halt yoktu. Öylece, sanki devam kitabı varmış gibi yarıda kesildi ve zerre tatmin olmadım. Aslında dark bir kitap çokta bir şey beklememek lazım ama işte sinir oldum bi kere yapacak bir şey yok.
Ve evli çocuklu bitmemesine çok sevindim. Çünkü bazı bu türde ki kitapların sonu hamilelikle veya evlilikle bitiyor ya deliriyorum. Ya olmuyor, yakışmıyor bu türün sonuna anlayın artık şehvetle yazılan karakterlerin kucağına o bebek olur mu siz söyleyin? Benden aldığı tek artı buradan.
Galiba biraz sinirlendim fjnd
Genel olarak serinin sadece giriş kitabını beğendim, devamı çokta tatmin edici değildi. Sınırsız bir karakter yazayım derken istismarcı bir lavuk yazmak çok akıl kârı değil. Olmamış baştan yazın