Cold Queen

Puan

6.510 üzerinden
2 kişi
2021 216. kitabı
K. Webster'ın şimdiye kadar okudugum kitaplarını hep beğendim hele 2 kitaplık mafya serisi bayılmıştım . Bu roman enteresan farklıydı yarı modernize edilmiş oldukça kısa bir kitap . Cold Queen ihanet, şiddet, kan ve aşkla dolu bir masal tam olarak . Soğuk Kraliçe Elzira, Kraliçe Whitestone, Kuzey İzlanda Hükümdarı, Beyazların Gözlerinin Komutanı ve Lanetlilerin Cezalandırıcısıdır. Babasının Kral ve eşinin ölümünden sonra 15 yaşında taç giyiyor . Ondan sonra kendi başına nasıl ülkeyi yöneteceğini öğreniyor . Elzira'nın sahip olduğu tek şey, pratikte büyüttüğü ve her şeyin ötesinde sevdiği küçük üvey kız kardeşi Yanna. Elzira, doğaüstü güçleriyle buzun kraliçesi soğuğu kontrol edebiliyor fakat aradan 10 yıl geçmiş ve anlaşılamayan bir hastalığı var . Kimseler çare bulamıyor dışarıya güçlü görünse bile aslında aşırı güçsüz bu halini sadece kardeşi biliyor . Souta Volkanları'nın hükümdarı ve Hakikat Arayan Kral Ryke Bloodsun onun tam zıttı. Elzira'nın buz olduğu yerde, kelimenin tam anlamıyla ateş adam . Bir adamı parmağıyla diri diri yakabilir veya bütün bir kaleyi ısıtabilir. Bloodsuns ve Whitestones hiçbir zaman müttefik olmamışlar . Ryke Elzira'nın kalesine ziyarete geliyor asıl amacı Yanna ile evlenmek müttefik olmak ayrıca onların topraklarının ötesinde bulunan bir savas alanına ulaşmak istiyor . Elbette her şey göründüğü gibi değil kalede sabotaj ve sırlar var, kraliçenin gizlenen düşmanları var ve gerçeği arayan Ryke, Elzira'nın muammasına ve onun kafasındaki resimden nasıl farklılaştığına takılmaya başlıyor . Ayrıca, böylesine güçlü bir kraliçenin kayıp gidişine şaşırıp bunun sebebını araştırmaya başlıyor .Ve doğruyu arayan kişinin dediği gibi, hem aradığı cevapları hem de geldiği yolda kendi yolunu bulana kadar devam ediyor . Ben kitabı bır nevi
Cold QueenK. Webster · K. Webster · 20195 okunma