A Sugarland Creek Prequel

9781961287037
İngilizce
Sıralamalar

2025 78. kitabı
Serinin 0 numara olarak geçen kitabı. Evreni tanımak açısından iyi olurdu normalde ama evreni tanımak gerek abidik gubidik bir şey okudum sanki hiçbir şey anlamadım. Kızla oğlan 18 yaşındayken ayrılıyorlar. Tabi ben kim kız kim erkek ilk bi 20 30 sayfa anlamadım bile meğerse Ayden erkek Laney kızmış tabi ben Türk aklı ayten diye diye okuyunca adamı kız sandıydım neyse. Bu çocuk babasından şiddet görüyor diye kaçıp kasabayı terk ediyor. Aradan 10 yıl geçiyor ve kızımız tak diye 10 yıldır bulamadığı adamı buluyor. Sanırsın aradan hiç 10 yıl geçmemiş daha dün buluşmuşlar gibi de hayatlarına devam ediyorlar. Bu arada yazar habersiz çocuk klişesini de katmış araya. Bir de Serena diye kızları oluyor ve o da sanırsın babasıyla büyümüş hayat çok normal gibi devam ettiriyorlar olayı. Sonra bu çocuğun babası istismarcı sapıkmış ve çocuk 10 yıl sonra her şeyi açıklamak için cesarete geliyor ne hikmetse yine. Ortalık arka sokaklara dönüyor. Pembe diziden hallice diyip pembe dizilerinde gömmek istemem ama bi garip yani. Bu arada Ayden bir çiftlikte çalışıyor zaten bu seri de çiftliktekileri anlatıyor. Ama daha bu kitapta bile çiftlikte yaşayanların hikayelerinin nasıl olacağını tahmin edebilirsiniz. Araya ekşın katmak için bir iki şey serpiştireyim demiş yazar ama eğreti durmuş çok saçma bence. Ben sevmedim.
Come With MeBrooke Montgomery · Brooke Writes Romance · 20233 okunma
·212 syf.·
2025 172. kitabı
Kitap 10 yıl oncesinden başlıyor başta kim kız kim erkek anlayamadım. Erkek babasından kaçmak icin bulunduğu yeri terk edip gidiyor arkasında sevgilisini bırakıp. Birden 10 yıl sonrasına gidiyoruz ve hala kız mı erkek mi olduğunu anlayamadigim karakteri okuyoruz ve onun sonradan kaçıp giden erkek karakter olduğunu anlıyoruz. Bir çiftin yanında ciflikte işe başlamış, 10 yıl boyunca dönmemiş, arkasında bıraktığı sevgilisini umursamamış. Sevgilisi 10 yıl sonra izini bulup geliyor iki önemli haberi var biri arkadaşının öldüğü diğeri de bir çocuğu olduğu. Baya dramatik bir olay değil mi? ama karakterler için değil sanırım, sanki günlük olaymış gibi adam aa çocuğum mu var bir fotoğrafını göster rahatlığında. Kadın evet üzgünüm sen gittikten sonra öğrendim ayrı kaldığınız yıllar için kendimi sorumlu hissediyorum kafasında. Kızım bu adam seni terk edip gidiyor benim yerim bu numaram bu ara sor demiyor sen adam için mi üzülüyorsun? Sanki bir ay ayrı kalmışlar gibi el ele tutuşmalar çiftlikte dolaşmalar. Kadın 1 gün kalıp eve dönüyor ve adam peşlerinden 3 hafta sonra nihayet işlerini halledip kızını görmeye gidiyor. Çocukta bir olgun bir akıllı gorseniz. Sonra erkek karakter gerçekleri öğreniyor babası geliyor.. Gerisini okumadım. Kitapta ciddiyet yok laylaylom havasindalar sonrasında ne oluyor merak etmiyorum. Kötü mü diye sorarsanız seven sever ama ben bu rahatlığı kaldiramadim. Yazar samimiyet katmaya çalışmış ama çok cıvık birşey ortaya çıkmış
Come With MeBrooke Montgomery · Brooke Writes Romance · 20233 okunma

Brooke MontgomeryYazar · 0 kitap
Brooke has been writing romance since 2013 under the USA Today Bestselling author pen names: Brooke Cumberland and Kennedy Fox, and now, Brooke Montgomery. She loves writing small town romance with big families and happily ever afters! She lives in the frozen tundra of Packer Nation with her husband, wild teenager, and four dogs. When she’s not writing, you can find her reading, watching ASMR and reading vlogs on YouTube, or binge-watching a TV show she's most likely behind on. Brooke's addicted to iced coffee, leggings, and naps. She found her passion for telling stories during winter break one year in grad school—and she hasn’t stopped since.