(Civil Corruption #3)

9 Temmuz 2018
İngilizce
Türler:

2024 553. kitabı
Killian Everett ve Gina Ivory pek iyi başlamadılar. Her ikisi de çok kötü geçmişleri var ve ne pahasına olursa olsun kendilerini koruyorlar. Gina, istemesede bir asistanlık için iş başvurusu yapar. Ve kabul edilir tabi işi kabul etmeyi ya da gitmeyi istemez ama arkadaşları onu zorla ikna ederler. Asistanı olacağı kişi de Killian'dır. Sonunda Killian ise ona aşık olmayan bir kadınla tanışır. Alıngan, şımarık asistanı aklından çıkaramıyor ve bu onu kesinlikle çılgına çeviriyor, saçma sapan şeyler yapmasına, saçma sapan şeyler söylemesine neden oluyor. Hiç denemeden bile ondan baya etkileniyor. Bakalım bu durumda ne yapacak.
2023 122. kitabı
Serinin ilk 3 kitabını okudum. Okumasam da olurmuş. Erkek karakterlerden gıçık oldum. Kadınlarda biraz daha gururlu olabilirdi. Genel olarak kitapların konusu erkekler kızları kullanıyor ve gibi ortada bırakıyor. Bu sırada önlerine gelen tüm kadınlarla birlikte oluyolar. Bi anda aaa ben aslında seni seviyorum deyip kadınlarına geri dönüyorlar. Yazarın erkeklerin yaptığı her haltı basit gösterip, kadınların herşeyi hemen affettirmesi mide bulandırıcı. Potansiyeli olan kitaplardı ama yazar harcamış.
2022 399. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2022 20:12
Geldik serinin 3.cü kitabına Killian Civil Corruption grubunun bir diğer üyesi . Annesi babasını ve onu ortada bırakıp gidince babası tam bir kadın düşmanı olup hayat boyu oğlunu kadınlara karşı doldurmuş . Üstüne tam ünlü olduklarında bir kadını sevip kadın para göz çıkıp adamı kendi yataklarında aldatırken yakalanınca . Doğal olarak Killian kadınlarla sadece tek gecelik ilişki yaşıyor zaten adamlar hayvan gibi ünlü yakışıklı ellerini sallayıp bin buluyorlar . Gina ilk kitaptan beri tanıdığımız acayip tatlış sevimlicik barbi gibi bir hatun . Tatum ikinci kitapta grubun genel işlerine bakmaya başlayınca Gina'yı yanına alıyor yardımcı olarak . Gina 'nın hayatı sıkıntı baba yok annesi bakımevinde kıyamam nasılda iyi bir hatun . Killian 'a içi gidiyor ama kız asla atak yapmadı adam bunu beğeniyor ve bir gece beraber oluyorlar . Ertesi sabah kızın beklentisi olmadığı halde Killian kızı odasından çirkin bir tavırla bir nevi kovuyor . Sonrasında aylar süren turne başlıyor bunların arası tekrar ısınıyor adam hatasının farkına varıyor . Fakat iniş çıkışlar yaşanıyor tabi ilişkide . Killian ve Gina arasındaki kıvılcımı beğendim. . Gina'nın omurgalı olması ve adamın bazı hallerine kanmaması da hoşuma gitti. Kill birkaç kez oldukça irrite edici hallere girdi ama abarmadı . ilk iki kitapta olan erkek karakterlerin benim gözümde feci büyük hataları gibi hatalar yapmadı . Şimdi serinin başından beri daimi karanlıkta sarhoş takılan sıkıntılı Mace'in kitabına geldi sıra .

Jessica PrinceYazar · 15 kitap
Born and raised around Houston, Jessica is a self proclaimed caffeine addict, connoisseur of inexpensive wine, and the worst driver in the state of Texas. In addition to being all of these things, she’s first and foremost a wife and mom. Growing up, she shared her mom and grandmother’s love of reading. But where they leaned toward murder mysteries, Jessica was obsessed with all things romance. When she’s not nose deep in her next manuscript, you can usually find her with her kindle in hand. To be in-the-know before anyone else, follow along on my website, or join my newsletter. authorjessicaprince.com Newsletter: eepurl.com/_KJ0n Connect with me everywhere else: Facebook: authorjessicaprince Instagram: @jessprince_writes Twitter: @JessPrince2013