3 kitaplık Benedetti Empire adlı Mafya Romance serisinin ilk kitabı kendileri :))
New York'u ziyaret ederken öldürülen bir İtalyan mafya babasının en büyük oğlu ile onun vurulmasını emreden üç adamdan birinin kızı arasındaki zorunlu evliliğin hikayesi ilk kitabın konusu . Ölen Roberto Benedetti, İtalyan Benedetti İmparatorluğu Çetesinin Don'u. Acımasız, şiddetli ve tamamen affetmez olarak kabul edilir. Matteo, Stepfano ve Enrique adlı üç oğlu var. Roberto ölünce ve Matteo ilk doğduğundan artık ailenin Don'u. Matteo birçok yönden babasına benziyor ama daha fazla karanlık, sabırsızlık, öfke ve gaddarlıkla.
Matteo Benedetti babasının intikamını almak için öldürülmesinin ardından diğer iki kardeşi ile kurdukları planın ilk etabı için NYC'ye gelir . Plana göre babalarını öldürme kumpasını kuran adamların kızlarını ellerinden alıp evlenip onlara hayatı zindan edicekler bu arada adamlarında işlerini yok edicekler . Babalarının ölümünden sonra ellerine geçen bilgiler korkunç olduğu için bu adamların karşı koyması mümkün değil zaten . NYC Polis komiseri, Senatör Starling ve İrlandalı Mafya Michael O'Sullivan bu üç adamı babalarının katili olarak saptıyor .
İlk hedef Polis komiseri Gregory Wiltcher birçok başarısından dolayı bir ödül töreni yapılırken Matteo gidip adamı altına sıçırttı ve kızını istedi :D Tabi adam seve seve kabul etti . Catherine hukuk fakültesinden mezun olmak üzere ve baro sınavına girmeye hazırlanıyor. Prestijli hukuk firmalarından teklifler yağıyor ama Catherine, babasının onu New York'un en zengin ve güçlü adamlarından biri yapan kirli entrikaları yüzünden bazı bokluklar olabileceğini hep biliyor . Catherine konu ile ilgili önce babasını reddetti sonra Matteo'yu kovdu falan ama yani Mafya'nın ağababası kimi kovuyorsun :)) Sonunda Matteo kızı aldı