Untamed Sons MC Book 3

8.510 üzerinden
2 kişi
2021 264. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2021 13:28
Motorcularıma devam ediyorum seriyi kesinlikle sıralı okumak lazım okumayı düşünen varsa yazayım dedim . Zira kişiler konular bağlantılı gidiyor Untamed Sons adamlarına her bırıne ayrı ayrı bayıldım :D Ve Fury 'nin kitabını iyice deli gibi merak ediyorum adam o kadar manyak bir rahatsız türü inanılmaz :D Bu arada kitaplar ilerledikçe seri iyice daha bir güzelleşti . Gerçek hayatta karşıma çıksalar bok gibi stres olabileceğim adamlara kitapta hasta olmak nasıl rahat bir durum roman okumanın en güzel yanı bu işte :D Sırada Daimon var uzun saclar masmavı gözler kapı gibi bir içim su yavrum :D Yazar adamları halleri hareketleri tam sevdiğim gibi anlatıyor böyle olunca dizi izler gibi okurken kafamda oynuyor kitap her yazar bunda çok başarılı olmuyor :) Burda Daimon ve Levi'nın kız kardeşi Bri 'nin hikayesi anlatılıyor .))) Daimon Sons'ın saymanı yani kara para aklayıcısı ve aynı zamanda Brielle'in kardeşi Levi'nin en iyi arkadaşı . 31 yaşında geçmişi diğerleri gibi gayet nahoş klubu ve kardeşleri için yaşıyor ölmek vs pek umuru değil :) Bri 19 yaşında Levi ile babalarının şiddet uyguladığı evden ayrılıp Sons katılmışlar 2-3 senedir gruptalar Levi mevki kazanmış durumda hatta . Bri son zamanlarda değişip depresif hale gelip aşırı içmeye başlayınca dikkat cekiyor . Daimon bir gece düşman grubun bölgesindeki bir gece klubunden sarhoşken Bri'yi alıp evine falan bırakıyor .Bu sırada birbirlerine karşı çekim elektrifikasyon başlıyor :D Bri'yi çözmek vakit aldı zaten okurken anlıyorsunuz ne olduğunu ve hangi şerefsiz köpek yüzünden olduğunu . Neyse olaylar böyle devam ediyor gerçekler ortaya çıkıyor motorlar kükrüyor silahlar ateşleniyor yaralanmalar oluyor zorda olsa kavuşma ile olay sonlanıyor :D Bu seri beklediğimden çok daha güzel leziz çıktı cidden :)))))
DaimonJessica Ames · Independently Published · 04 okunma