(Club Avalon #1)

İngilizce
Türler:

2023 16. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2023 13:06
Kitap toplam 5 kitaplık Club Avalon adlı Bdsm serisinin ilki giriş kitabı olarak güzel olmuş . Club Avalon 'un tüm grubunu tanıdık diğer kitaplar onların hakkında zaten . Bdsm ama ilk kitapta çok hafifti olay asıl ana çifte odaklıydı ağır dram vardı veerkek karakter şahane bakın böyle adamı her kadın ister . Baş kadın karakteri ölümden felaketten çekip aldı ve ona tekrar yaşama şansı sevinci koruma ve aşk verdi :D Boadicea McGee sanırım okuduğum en korkunç aile sahibi kadın karakterler sıralamasında ilk 3 'e girecek bir aileye sahip . Keşke mafya veya mc kitabı olsaydı ailesi işkencelerle öldürülseydi . Kız 27 yaşında aileden uzak yaşıyor zira aklınıza gelebilecek her türlü melanete sahipler anne ve baba aynı derecede kötü . Bunlar Mc grubuna dahil Bodie 14 kız kardeşi 10 yaşlarındayken başlarına kaza geliyor küçük kardes sakat kalıyor yürüyemiyor . Eldeki mala zarar verdin diye Bodie'nin olayda suçu olmadığı halde evden 18 'inde ayrıldığı halde aile devamlı para alarak olmadı döverek işkence ile kızı taciz ediyor . Kız inanılmaz travmalı berbatlıkta son noktada yani işsiz kalınca çocukluk arkadaşı Liam gel bizim Kulüpte dans et diyor . Fakat kız gidip Kulübün olayını görünce korkup kaçıyor ama inanılmaz parasız ev bomboş falan . Sokakta dans ederken bir adam bunun kutusuna 1000 dolar bırakıyor yanda Avalon kartı ile . . Boadicea koşup kulübe gidiyor parayı iade için ve bu başlangıç kızın hayatını kurtardı . Braun Fitzpatrick 40 yaşında yakışıklı zengin Kulübünde diğer arkadaşları ile mutlu düzgün kontrollü bir yer işletiyor . Bodie 'yi dansını izlerken çok beğeniyor sonra Kulübe gelince oradan itibaren kızı kanatlarının altına aldı . Bu kadar sabır sevgi ilgi inanılmazdı bayıldım . Kızı eğitmesi travmalarını yavaş yavaş açması tüm Avalon Domme ve Dom'larının
Dance for MeKay Elle Parker · 02 okunma

Kay Elle ParkerYazar · 0 kitap
Kay Elle Parker is a British author living in the wilds of Yorkshire. She has an eclectic taste in music, reads anything when she has the time, and loves Fell ponies and Border Collies. Her sense of humor is wicked and often downright dirty. Writing romance is the dream, and Kay has books in dark, BDSM, and paranormal romance. She loves writing all things vampire and shifter.