Chicago Ruthless #1

Red House Press Ltd
9781915663207
İngilizce

2025 5. kitabı
Yani öyle ahım şahım bir kitap değildi. Tipik bildiğimiz, klasik mafya kurgusu. Kızımızın kardeşi kumarda mafyaya borçlanıyor ve parasını ödemeyip kaçıyor. Bunun üzerine bizim adam kızın evine gidiyor ve borcunu ödemesini istiyor. Tabi kızımızın parası yok. Adamda kızdan o sıra etkilenmeye baslıyor tabi ve normalde yapmayacagı birşey yaparak kıza, benim evime gelip calısarak borcu öde diyor. Sonrasında gitmekte özgürsün diyerek bir öneri sunuyor. Kız başta olmaz molmaz falan diyor ama sonunda gidiyor. Lakin kızımız çalışmaktan çok yatmakla geçiriyor gününü jdkxkfkdk yani pek yorum yapılacak birşeyi yok. Adamımızın babası sonlara doğru baya sorun çıkartıyor. Adamımız hani mafyanın başına gecmiş babasının devri bitmiş ama yinede babasına söz geçiremiyor. Şimdi büyük müyük baba falanda yani böyle babayı yiyim ben cksmkxmdx tüm herşeyin altından bu adam çıkıyor resmen Cerezlik, okuyacak kitap bulamıyorsanız bakılacak ya da klişe canınız cektiğinde mafya temalı okumalık bir kurgu(⁠^⁠^⁠)
DanteSadie Kincaid · Red House Press Ltd · 202319 okunma

Sadie KincaidYazar · 5 kitap
Ben karanlık mafya, milyarder ve paranormal romantizm türlerinde çok satan bir yazarım. Sevdiği kadınlar için dünyayı yakıp yıkacak ateşli, küfürbaz alfa erkekler hakkında okumayı ve yazmayı seviyorum.