Chicago Bratva Series #4

Eylül 2025
Independently Published
İngilizce

2025 170. kitabı
Chicago Bratva Serisinin ilk kitabı kendileri daha önce 3.cü kitabı okumuşum ama sıkıntı yok :P Yazarın dilini anlatımını ve ana karakterlerini genel olarak seviyorum .Sevimsiz gerzek kadınlar yazmıyor pek ve en önemlisi erkek karakterler mafya olsa bile oldukça düzgün aklı başında höt zöt tipler değil . Isabella güçlü bir İtalyan mafya ailesinin kızı gayet sağlam bir hatun bu arada . Neyse arada korumaları atlatıp dışarı çıkıyor tam yine böyle bir gece ama bu sefer birileri kıza musallat oluyor . Pek yakışıklı bir Rus abimiz kızı kurtarıyor bunlar o gece birlikte oluyorlar aradan bir süre geçiyor. Kızın babası güçlenmek için Rus Bratva grubu ile ittifak yapıyor ve Isabella'nın kardeş gibi sevdiği evlerinde yaşayan kuzeni için evlilik ayarlıyor . Fakat damat adayı bir geliyor Isabella'nın içinin giderek birlikte olup sabah kaçtığı adam çıkıyor . Alexei Rus Baratva'nın en temel adamı tam aile değil ama öyle kabul görüyor . Adam Isabella ile olan geceden sonra bariz kızın kaçmasına üzülüyor zira kızı pek beğendi ilişki istiyordu . Sonra ayarlanan evlilikte karşılaşınca bunlar karşılıklı dumur oldular . Birde üstüne Isabella hamile kaldığını anlayınca iş iyice boka sarıyor . Alexei ailenin verdiği göreve sadık kalmak zorunda o yüzden evlilikten cayamıyor . Diğer tarafta kıza aşık oluyor arada birlikte oluyorlar zaten . Alexei 'nin evleneceği kararlaştırılan kızında aşık olduğu adam bu Rus ve İtalyanların düşmanının oğlu . Yani inanılmaz bir karmaşa ile gidiyor durumlar okurken hep bu işler nasıl düzelecek diyorsunuz . Bol aksiyon aşk tutku güzel akış hepsi iyiydi .
Dark DesiresK.C. Crowne · Independently Published · 20252 okunma