Dark Protector #1

710 üzerinden
4 kişi
2025 110. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2025 00:00
Bir yıldır arabada oturup çiçekçi dükkanı olan kadını izleyen Conrad, kiralık bir katildir. Hayatında hissetmediği duygularla yüzleşirken bir gece düşmanları çiçekçi dükkanını izlediğini fark eder ve Charlie'yi kaçırırlar. Kendisi yüzünden Charlie'nin zarar görmesini önlemek için onu kaçıranları vurur ve Charlie'yi kurtarır. Charlie yaşadığı şoktan çıkar fakat eve gidemeyeceğini öğrenince çok sinirlenir. Adamın yabancı olduğunu biliyordur ama onu aylardır izleyen kişi olduğunu da biliyordur. İzlendiğinin farkına aylar önce varmıştır. Conrad'ın iş yaptığı adam Charlie'nin ölmesini ister Conrad ise hiç hissetmediği duyguları hissettiği kadını korumaya alır ve bir kaçış başlar... Kitaba öylesine bakmıştım ama beğendim açıkçası. Beklentim olmadan okuyunca belki de bana iyi geldi. Kadın karakterimiz çok dişli ve ben bunu okumayı sevdim. Mantıklı yanı yazılan bir karakter olmuş. Saçma sapan itirazları yoktu yani pesinde adamlar varken ben buradan gideceğim gibi saçma bir diretme okumadım sonuçta öldürülmek istenen O.Ben kitabı sevdim gayet aksiyonu bol güzel kitapti
Dark ProtectorCelia Aaron · Createspace Independent Publishing Platform · 20179 okunma