An absolutely gripping psychological thriller with a jaw-dropping twist

Date Night

Samantha Hayes
20 Ağustos 2019
Bookouture
Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı
İngilizce

Samantha HayesYazar · 1 kitap
Samantha Hayes, psikolojik gerilim türünde eserler veren İngiliz bir yazardır. Yazdığı romanlarda çoğunlukla sıradan aile yaşamlarının ardında gizlenen karanlık sırları, çözülmeye yüz tutmuş ilişkileri ve insan psikolojisinin kırılgan yanlarını ele alır. Gerilim duygusunu güçlü karakterlerle ve beklenmedik olaylarla birleştiren üslubu sayesinde geniş bir okur kitlesine ulaşmıştır. Yazarın ilk çıkışını yaptığı romanı Until You're Mine, yayımlandığı yıl büyük ses getirmiş ve kısa sürede uluslararası çok satanlar listelerine girmiştir. Ardından yayımlanan Date Night, The Liar’s Wife, The Reunion, Tell Me a Secret ve You Belong to Me gibi eserleri de aynı türde güçlü anlatımıyla dikkat çekmiştir. Hayes, yazarlık kariyerine başlamadan önce farklı mesleklerde çalışmış ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşamıştır. Bu deneyimlerini, karakterlerinin derinliğine ve kurgularındaki gerçekçilik hissine başarıyla yansıtır. Hâlen İngiltere’nin Warwickshire bölgesinde yaşamaktadır ve yazın kariyerine aktif olarak devam etmektedir.