Dragon Master Daddies Book 1

Orijinal Dil:
İngilizce
E-kitap

2025 228. kitabı
Dragon Master Daddies adlı beş kitalık şuan o kadar var serinin ilk kitabı kendileri . Tamam novella tarzı uzunlukta ama bu yazar konuyu bu 160 sayfaya ki fena değil uzunluk sığdıramamış . Bunun sebebi bazı yerleri uzatıp daha mühim şeyleri es geçmesi mesela adamın yaşadığı yeri milimi milimine ayrıntılarla anlatmaktan kaç sayfa yedi . Bu sefer karakter derinliği yok tabi geçmiş bilgisi yok aralarında olması gereken aşk sevgi hissiyatı yok . Hangi zaman nerede olduğunu bilmediğimiz yerde Kara Lyris'i babası borcunu ödemek ve ticaret yollarına erişim sağlamak karşılığında daha önce iki karısı şaibeli ölmüş bir Lord'a satıyor . Bunlar kafile olarak kızı Lord'a götürürken saldırı oluyor kız aradan kaçıyor . Girdiği mağarada tam büyük felaket yaşayacakken Ejderha Lordu Davoren ile karşılaşıyor . Ve anında adamın kolunda olan dövme gibi rünler yanıyor ve aynısı kızda beliriyor yani bunlar eşmiş . Bu Ejderha Lordu Davoren binlerce yıldır eşini bulamamış nasıl bahtsızsa artık :P Kızı aldı getirdi bir kaç sorun oldu tabi çözüldü yazar araya birde bdsm seks eklemiş işte :P
DavorenLucky Moon · 01 okunma

Lucky MoonYazar · 0 kitap
Lucky Moon writes steamy age play romances. Her books are full of heat, heart, and very satisfying happy ever afters. When she's not creating chemistry on a page, she's hanging out with her cats, taking forest walks, and trying to make the perfect taco. But whatever she's doing, she's always dreaming up new ways to give her readers exactly what they want. And then some